hepatit-c informera omgivning o god tid

 Jag fick en kommentar från en olyckssyster om hur viktigt det är att informera o involvera omgivningen och att känslan av det minskar biverkningarna. Jag är benägen att hålla med. Jjag informerade tidigt mitt arbete att jag skulle göra en ny behandling det har jag tjänat på. Är sjukskriven men jag o min chef talas vid på måndagar, samtalen är stödjande och uppmuntrande bra jobbat chefen. Mina barn som flyttat hemifrån är informerade mina barn som bor hemma är delaktiga och frugan stödjer. Hon åker o hämtar kraft (vännina) när jag tar sprutan och kommer hem glad. Då minskar beverkningarna. Så jag tänker inte skämmas för min sjukdom utan kör med öppna kort. De som ska skämmas är de som står för en politik som hindrar sprututbytesprogrammen. mvh peo

 Jag fick en kommentar från en olyckssyster om hur viktigt det är att informera o involvera omgivningen och att känslan av det minskar biverkningarna. Jag är benägen att hålla med. Jjag informerade tidigt mitt arbete att jag skulle göra en ny behandling det har jag tjänat på. Är sjukskriven men jag o min chef talas vid på måndagar, samtalen är stödjande och uppmuntrande bra jobbat chefen. Mina barn som flyttat hemifrån är informerade mina barn som bor hemma är delaktiga och frugan stödjer. Hon åker o hämtar kraft (vännina) när jag tar sprutan och kommer hem glad. Då minskar beverkningarna. Så jag tänker inte skämmas för min sjukdom utan kör med öppna kort. De som ska skämmas är de som står för en politik som hindrar sprututbytesprogrammen. mvh peo