hepatit-c alla värden är ok ?????!!!!!!!!

 Ja alla värden låg helt inom ramen alltså OK att fortsätta behandling, Så mitt mående är helt enkelt biverkningar BRA då vet jag det. Det är skönt att ha goda omständigheter runt omkring det är tillräckligt tufft ändå MEN det är inte utan att jag tänker på mina olycksbröder/systra,r att gå på ekonomiskt bistånd/ hämta sin metadon/subdos m.m  HOPPAS att alla blir bra bemötta och förstådda hos de olika myndigheterna. Nog om detta, nu är 19 sprutor tagna SÅ DET ÄR BARA ATT GÅ PÅ SOM FÖRUT O INTE STANNA ELLER SE SIG OM=)=)=) mvh peo

P:S Hasse vi följs verkligen åt, tack för stöttningen du är en riktig blogg polare du jag fick ett leende när jag läste din kommentar HA en skön helg mvh peo.

 

 Ja alla värden låg helt inom ramen alltså OK att fortsätta behandling, Så mitt mående är helt enkelt biverkningar BRA då vet jag det. Det är skönt att ha goda omständigheter runt omkring det är tillräckligt tufft ändå MEN det är inte utan att jag tänker på mina olycksbröder/systra,r att gå på ekonomiskt bistånd/ hämta sin metadon/subdos m.m  HOPPAS att alla blir bra bemötta och förstådda hos de olika myndigheterna. Nog om detta, nu är 19 sprutor tagna SÅ DET ÄR BARA ATT GÅ PÅ SOM FÖRUT O INTE STANNA ELLER SE SIG OM=)=)=) mvh peo

P:S Hasse vi följs verkligen åt, tack för stöttningen du är en riktig blogg polare du jag fick ett leende när jag läste din kommentar HA en skön helg mvh peo.