hepatit-c 7 sprutan (av 48)

Hej mina vänner! Ja då har jag tagit min 7 veckospruta (180 mikrogram pegasus) jag tar morgon o kväll 600 mg copegus och just nu en pencillinkur mot bakterieinfektion. Läkaren ringde igår o berättade att det visade sig att det var ytterligare en bakterie i slemprovet. Inte undra på att jag blev så dålig. Så jag har en viss oro idag bara jag inte blir för dålig av sprutan har liksom inga krafter  över, Ja ja pencillinet har börjat funka och det är positivt. Jag tycker INTE att detta är OK. INFÖR SPRUTKITT PÅ APOTEK OMEDELBART SÅ INTE FLER SMITTAS. Till er alla o Hasse en positiv vink. mvh peo

Hej mina vänner! Ja då har jag tagit min 7 veckospruta (180 mikrogram pegasus) jag tar morgon o kväll 600 mg copegus och just nu en pencillinkur mot bakterieinfektion. Läkaren ringde igår o berättade att det visade sig att det var ytterligare en bakterie i slemprovet. Inte undra på att jag blev så dålig. Så jag har en viss oro idag bara jag inte blir för dålig av sprutan har liksom inga krafter  över, Ja ja pencillinet har börjat funka och det är positivt. Jag tycker INTE att detta är OK. INFÖR SPRUTKITT PÅ APOTEK OMEDELBART SÅ INTE FLER SMITTAS. Till er alla o Hasse en positiv vink. mvh peo