hepatit-c 17 interferonsprutan

 Då har jag tagit min spruta slående lik den jag tidigare slog i vingen. Skillnaden är att det är muskelärt och ger fulsilskänslor direkt. Har nu känning av medicinen från hår till tår men jag skiter i det, jag ska bli frisk om jag så dör på kuppen. Sitter och lyssnar på Rollings Stones och nynnar med deras texter sitter i det undermedvetna och dom mår jag bra på. Så mitt psyke hänger med och jag ligger uthärdligt till kroppsligt. Blodvärden ser bra ut lite lågt men inte oroväckande. Så faktiskt tycker jag behandlingen går bra. Och nu är det rätt år, inte illa!?!? Ha ett gott nytt år mvh Peo

P.S Bloggbroder Hans du är fan i mej en riktig kämpe. Vi prata här om en vår utflykt så vi kunde ta en fika eller nått skulle varit skitkul coh väldigt annorlunda, eller hur? mvh PEO

 Då har jag tagit min spruta slående lik den jag tidigare slog i vingen. Skillnaden är att det är muskelärt och ger fulsilskänslor direkt. Har nu känning av medicinen från hår till tår men jag skiter i det, jag ska bli frisk om jag så dör på kuppen. Sitter och lyssnar på Rollings Stones och nynnar med deras texter sitter i det undermedvetna och dom mår jag bra på. Så mitt psyke hänger med och jag ligger uthärdligt till kroppsligt. Blodvärden ser bra ut lite lågt men inte oroväckande. Så faktiskt tycker jag behandlingen går bra. Och nu är det rätt år, inte illa!?!? Ha ett gott nytt år mvh Peo

P.S Bloggbroder Hans du är fan i mej en riktig kämpe. Vi prata här om en vår utflykt så vi kunde ta en fika eller nått skulle varit skitkul coh väldigt annorlunda, eller hur? mvh PEO