hepatit-c 12 interferon sprutan

 Har tagit 12-sprutan , efter den en vinterpromenad vid Vänern väldigt vackert. Man får passa på direkt efter sprutan om man ska göra något, för framåt eftermiddan vet jag faktiskt inte hur jag mår.Idag har jag gjort 25 % av behandlingen ett delmål är nått känns lite skönt faktiskt.  Veckan som gått har varit  OK , illamående, nästäppa, klåda m.m är mer o mer vardag så jag vänjer mej.!?!? Ha det gott alla mvh Peo

 P.S Hans det känns lite gött att du kör till juni jag håller på till augusti. Nu kan vi ju gnälla ihop =)=) Tack för stödet bloggbroder.

Ha det gött Kicki P o stå på dej. mvh peo

 Har tagit 12-sprutan , efter den en vinterpromenad vid Vänern väldigt vackert. Man får passa på direkt efter sprutan om man ska göra något, för framåt eftermiddan vet jag faktiskt inte hur jag mår.Idag har jag gjort 25 % av behandlingen ett delmål är nått känns lite skönt faktiskt.  Veckan som gått har varit  OK , illamående, nästäppa, klåda m.m är mer o mer vardag så jag vänjer mej.!?!? Ha det gott alla mvh Peo

 P.S Hans det känns lite gött att du kör till juni jag håller på till augusti. Nu kan vi ju gnälla ihop =)=) Tack för stödet bloggbroder.

Ha det gött Kicki P o stå på dej. mvh peo