Här är jag!

 

Då var det dags för mitt allra första inlägg här på Brukarföreningens sajt. Eftersom jag är ny för er, så kanske en presentation kunde vara på sin plats.

Jag heter alltså Jenny och är född 1981 i Örebro län, i en liten stad vid namn Askersund där jag är född och uppvuxen. Flyttade till Stockholm 2001, tillbaka till Askersund 2009 och nu är jag åter i Stockholm sedan ett år tillbaka. Mamma till två pojkar födda 2004 och 2009, vilka jag har vårdnaden om. Precis som de flesta andra här så kämpar jag med mitt beroende. Jag är fast i opioidträsket sedan några år tillbaka, vilket jag har brukat till och från sedan 2001, i självmedicineringssyfe. Det är ett tag. 

 

Då var det dags för mitt allra första inlägg här på Brukarföreningens sajt. Eftersom jag är ny för er, så kanske en presentation kunde vara på sin plats.

Jag heter alltså Jenny och är född 1981 i Örebro län, i en liten stad vid namn Askersund där jag är född och uppvuxen. Flyttade till Stockholm 2001, tillbaka till Askersund 2009 och nu är jag åter i Stockholm sedan ett år tillbaka. Mamma till två pojkar födda 2004 och 2009, vilka jag har vårdnaden om. Precis som de flesta andra här så kämpar jag med mitt beroende. Jag är fast i opioidträsket sedan några år tillbaka, vilket jag har brukat till och från sedan 2001, i självmedicineringssyfe. Det är ett tag. 

Förra sommaren fick jag äntligen hjälp, efter ungefär tre års krigande med socialtjänsten i Askersund och landstinget i Örebro. En flytt till Stockholm krävdes och här fick jag den hjälpen jag efterfrågade direkt. Jag går nu på underhållsbehandling med Buprenorfin samt KBT i öppenvård. Min ångest är som bortblåst, jag har fått struktur på livet och dagarna och kan för första gången på många, många år ärligt säga att jag mår BRA!

Jag har varit aktiv i bloggvärlden sedan 2003/2004 och går under alias Kaosetsgudinna. Min primära blogg finns på http://www.mondoblog.se/kaosetsgudinna

I min primära blogg skriver jag om mitt liv rent allmänt. Om mina barn, min hund och mitt jobb som frisör. Om missbruk, barn med dubbeldiagnoser och livet däremellan. Gå in och läs vetja!

Här på Brukarföreningens blogg kommer jag att fokusera på beroendedelen i mitt liv. Det kommer säkert dyka upp lite debattinlägg och annan information, men fokus kommer att ligga på just narkotika och vård.

Jag har också en blogg på Hepatitportalen.se där ni får ta del av min resa från nysmittad till förhoppningsvis behandlad och klar. Här är länken: 

http://www.hepatitportalen.se/user/119

Kommentera gärna efter att ni har läst, eller dela på Facebook. Feedback på inlägg är viktigt för mig, det ger mig ork och energi att fortsätta dela med mig av mitt elände. 😉 

Ha det bäst, vi hörs!

Kramar

/ Jenny