Grundprincip måste ju vara att inte ta bort grunden!

Hej gott folk!

det var en ganska snäll inledning med tanke på att klimatet har hårdnat och att man till och med går hem till människor för att plocka av folk både på pengar. Och man skiter i att en av människorna är över 85 bast som terras i flera timmar, och till slut får dom med sig 16.000 kr. Att respekten är så låg är mycket skrämmande. ! Och dom som gjorde det borde skämmas!

Hej gott folk!

det var en ganska snäll inledning med tanke på att klimatet har hårdnat och att man till och med går hem till människor för att plocka av folk både på pengar. Och man skiter i att en av människorna är över 85 bast som terras i flera timmar, och till slut får dom med sig 16.000 kr. Att respekten är så låg är mycket skrämmande. ! Och dom som gjorde det borde skämmas!

Nåt  annat som är skrämmande är att det sociala gladeligen hjälper gärna till att göra folk bostadslösa (det är en av grundstenarna för en människas chans till trygghet) det som kommer innan är mat och sömn. Jag menar äger man en bil så förstår jag resonemanget. Det blir lyx i överflöd, i alla fall om man har en lägenhet. Jag äger alltså en lägenhet och jag har fått bidrag ändå under en längre tid! För att jag skulle få göra en AdHd utredning. Så chansen att bli självförsörjande på riktigt skulle avsevärt mycket större än utan någonting alls ty loppet då kört liksom!

Så hade jag hört att behandlingshemmet Rockesholm som jag dessutom har varit på tidigare. Jo dom ska börjat med att göra utredning direkt inpå en behandling på plats !

Mycket vaket och det visar ju att man inte är dum i huvudet  utan det handlar om ett medicinskt behov som jag har rätt att få uppfyllt tycker jag . Dessutom så har mina mag bråck  gjort mej sjuk, och på det så avled min Mamma i Maj 2014. Så behovet att få åka till en annan miljö och göra en utredning blev allt större . Och jag fullföljde en behandling runt år  2000 fast jag visste att jag skulle börja direkt igen! Och nu skulle jag ha kommit hem därifrån med mitt medicinska behov någorlunda till godo sett! 

Först fick jag avslag på det och blev erbjuden behandling på öppen vården,vilket jag hade förklarat att jag inte skulle klara av att genomföra . På börja något som jag skulle misslyckas med skulle kanske få soc och tycka att dom gjort allt ,det är bara jag som inte vill. Vilket skulle tippa mej ännu mer  ner i sämre mående. 

Och för säkerhetens skull så tillkallas jag till ett möte på soc . Där dom ville hjälpa till och sälja min lägenhet och det enda som dom nu erbjöd var och få låna till hyran mot att jag visade upp att lägenheten var för försäljning . Sen hade hon mage och ta fram ett frågeformulär ; ja hur känns det nu och ha blivit självförsörjande? Varpå jag när svarade att det känns precis så som det gör när man tvingas sälja den enda trygga punkt man har.

Hon slog dövörat till när jag sa att jag kommer inte att få något nytt kontrakt på en ny lägenhet för att jag inte har någon inkomst . Så funkar det på soc numera istället för och hjälpa folk till bostad. Så är det ju lättare och stjälpa folk och göra oss bostadslösa? Fan vet jag! Sjukt.

Med vänlig hälsning, Kenta