Fri från hepatiten

hej på er alla!

Nu har jag äntligen fått bekräfftat på papper att min hepatit är borta!!

det har varigt en jobbig tid genom behandlingen, hade jag kunnat vänt så hade jag väntet på dom nya medicinerna som ska komma. har fått problem med mina ben tack vare interferonet, och det är ingen höjdare! men det ska fixa sig det också, ska snart upp på brukar akademin 27-30jan, och det ska bli väldigt kul och intresannt. Ni får alla ha det gott!! ta hand om er!!

 

hej på er alla!

Nu har jag äntligen fått bekräfftat på papper att min hepatit är borta!!

det har varigt en jobbig tid genom behandlingen, hade jag kunnat vänt så hade jag väntet på dom nya medicinerna som ska komma. har fått problem med mina ben tack vare interferonet, och det är ingen höjdare! men det ska fixa sig det också, ska snart upp på brukar akademin 27-30jan, och det ska bli väldigt kul och intresannt. Ni får alla ha det gott!! ta hand om er!!