Från hysterisk nedtrappning till sund

Hej vänner!


Nu är det 3:e försöket jag gör  för att skriva ett blogg inlägg. Någnting blir fel. Rätt som det är försvinner allt jag har skrivit. (snopet) =(  Men skam den som ger sig, på`t igen bara =)

Hej vänner!


Nu är det 3:e försöket jag gör  för att skriva ett blogg inlägg. Någnting blir fel. Rätt som det är försvinner allt jag har skrivit. (snopet) =(  Men skam den som ger sig, på`t igen bara =)


Äntligen hemma igen efter ett par dagar borta på jobb.


I måndags träffade jag läkaren för att diskutera nedtrappningen med. Han höll sig för sitt huvud o trodde inte jag var klok som hade tagit bort 22 mg på en vecka.


 


Och jag kan bara hålla med. Dumt av mig. Men det var ju så det gick till förr i tiden när man fick trappa ur subben på avgifftningen. Då fick man24 mg första dan – andra dagen 18 mg – sen 8 mg – sen fick man bli hur dålig som helst. Men det var då- jag blev imponerad av  hur human läkaren var.Ler


Nu stårjag på en dos på 2 och ½ om dagen. Jag har iaf tagit bort 12 mg. Bra början.


Nu ska jag ta bort 1 mg i månaden. Så fort jag känner mig stabil på den nya dosen tar jag bort 1 mg till.


På slutet kan jag få någoy slags morfin plåster. Rådfrågade om Temgesic men DR. sa att det är exatk samma ämnen i det som i Subben.


Det här får väl ta tid då…..jag ville så gärna ha ett avslut så fort som möjligt – därav mitt tokiga handlande av nedtrappningen.


Jag älskar mitt jobb, jag har 2 st olika arbeten. Den här veckan har jag arbetat på bortaplan. Det tog flera da´r innen min kropp var normal ogen efter min tokiga nedtrappning. Jag fick ngr strssolis och då kändes det bättre.


Personen jag fick stessoliden erbjöd mig b.la xanor (stavar) Jag har aldrig ätit dem förut bara hört talas om dem hur fantastiskt bra de ska va. För min del var de bara rena rama skitenTummen ned!


Har ni sett att våren kommer med stora stormsteg nu.Sol


Underbara härlia vår. Den bästa tiden på året. Fåglarna har börjat kvittra så där så käsnlorna spritter av kärlek till nauturen.


I dag ska jag njuta av skogen, ta med mig en kanna kaffe och låta min storaHund


 kärlek få springa sig trött och jaga pinnar.


Till dig som läser min blogg vill jag säga tack!


Tack för feedbacken och tipsen ni ger mig! Det betyder mycket! Känns inte som jag är helt jag är inte helt ensam i det här!


 


 


 


 


 


 


Skickar en cyberkram och ett fång rosor till er.