Första inlägget-Lite om mig själv

Mitt namn är isabell carvalho och jag är 28 år detta är mitt första inlägg haft lite skrivkamp att komma i gång men nu har det lossnat.Jag bor i eskilstuna med min amstaff/pitbull kille på två år.Mitt liv bakåt har varit stökigt och kantat av droger och överdoser och skaffa droger,men det är mitt gammla liv inget jag är stolt över,räddningen blev metadonet.Metadonet har jag haft sen slutet av innan det hade jag subutex i lund vilket ej fungerade för mig jag åkte utt fick tre månaders spärrtid och så höll det på 2-3 gånger.Jag fick ej gå i helsingborg för min pappa jobbade på avgiftning 55 i helsingborg och han jobbade 35 år inom missbruksvåen,och en månad innan han dog hastigt av en hjärnbödning 27 juli 2010 då började jag i helsingborg på metadon,men min pappas död tog hårt p&

Mitt namn är isabell carvalho och jag är 28 år detta är mitt första inlägg haft lite skrivkamp att komma i gång men nu har det lossnat.Jag bor i eskilstuna med min amstaff/pitbull kille på två år.Mitt liv bakåt har varit stökigt och kantat av droger och överdoser och skaffa droger,men det är mitt gammla liv inget jag är stolt över,räddningen blev metadonet.Metadonet har jag haft sen slutet av innan det hade jag subutex i lund vilket ej fungerade för mig jag åkte utt fick tre månaders spärrtid och så höll det på 2-3 gånger.Jag fick ej gå i helsingborg för min pappa jobbade på avgiftning 55 i helsingborg och han jobbade 35 år inom missbruksvåen,och en månad innan han dog hastigt av en hjärnbödning 27 juli 2010 då började jag i helsingborg på metadon,men min pappas död tog hårt på mig och jag åt xanor i stora mängder och efter ca sex månader blev jag av lgh och min behandlare gav mig två val uttrappning eller sönnarslöv jag ville till sönnarslöv men soc i hbg ville ej betala så jag bestämde mig att flytta till eskilstuna så 2011 gick flyttlasten till eskilstuna jag blev avgiftat på benzon på avd 20 i en månad. Jag fick flera stora epelipsi anfall och i dagens läge har jag fortfarande grand mal-stora anfall men mest har jag petit mal-små anfall där jag ej faller men är borta nån sekun till minut flera ggr per dag.Jag äter mina epelepsi medeciner i samband när jag hämtar metadonet.på dagarna har jag praktik på hunddagis och trivs som fisken i vattnet men ska börja plugga efter sommaren till behandligassistent ,jag har alltid velat hjälpa människor som har det svårt.Jag träffa magnus och bea(hoppas jag skrev rätt)på biblan här i eskilatuna dom gjorde en interjuv om hepatit coch behandling mot hepatit c.då väcktes mitt intresse ännu mer om att hjälpa folk.Deras arbete och hela svenska brukarföreningens arbete är helt otroligt och det värmer mit hjärya.