får man se om man får öka elvanse dag 7 från 210–>280

dag sex på Elvanse!

redan innan klockan 7 i morse hadejag tömt diskmaskinen å fyllt den igen. jag h och ade gjort the till min sambo, tagit fram frukost och plockat bort den till 7:30 och därefter så bar jag 50 kg sand från ena terrariumet..

kl8 hade vi lämnat lillan på dagis och kommit till min arb.träningsplats. innan 9hade jag burit in 1 m2 ved, huggt stickor och satt fyr i pannan.

mellan 9-9:30 åkte vi ut me fyrhjulingen och blev visad vart jag ska köra mata vildsvinen om mornana. ringt bokat service till bilen och mailat läkaren.

dag sex på Elvanse!

redan innan klockan 7 i morse hadejag tömt diskmaskinen å fyllt den igen. jag h och ade gjort the till min sambo, tagit fram frukost och plockat bort den till 7:30 och därefter så bar jag 50 kg sand från ena terrariumet..

kl8 hade vi lämnat lillan på dagis och kommit till min arb.träningsplats. innan 9hade jag burit in 1 m2 ved, huggt stickor och satt fyr i pannan.

mellan 9-9:30 åkte vi ut me fyrhjulingen och blev visad vart jag ska köra mata vildsvinen om mornana. ringt bokat service till bilen och mailat läkaren.

vaknade ganska stabil må jag säga, men elvansen verkar inte ha maximal effekt på mig så ska höra om jag får lov dela 280mg så man tar 140 morgon och 140 middag.. så skrv jag å frågade om det fanns nån vid behovsmedicin, men antar att det är metamina eller amfetamin som skulle va det?ska till honom på fredag så kan ju stålsätta sig om d skulle behövas. men kl 15 så hämtade jag min käresta på jobbet i vanlig ordning å sen vidare till dagis för nästa liftare. dumpar dom hemma å sen vidare för hämta ut Zolpiden till henne O:)

och en snabbis på netto innan man kom hem å och blev lugn å stillsam och kunde börja med detta. just d kladdat ihop datorbordet ma  ska ha när man ligger i soffan 😉 men e inte nöjd alls!

säckar ihop totalt mitt på dagen för sen piggna till lite igen sen sega ihop resten av kvällen :/ men inger påtaglig ånger, inte mer än i vanliga fall  😉

ligger å funderar på börja plugga eller liknande.. ekonomi kanske? tycker ju d e kul å räkna å så.. men mitt hjärta skriker HVB-hem eller LVU-hem!! jag skulle vilja vara med å hjälpa å förändra på nåt vis.. å man har ju livserfarenheter iaf..

kanske skulle beräta lite för jobbcoachen så hon blir införstådd med varför man skulle kunna passa där?

nu dags å käka 😛 skriv/kommentra/fråga gärna, svarar garaterat ärligt om jag kan 😉 inga lögner iaf! hatar lögner!! 😉