En hon-djävuls dagbok ;)

Åååh, trött men uttråkad. Har varit iväg med minsta barnet på badhuset idag och sen försökt hitta någon slags motivation till storstädning. Den fanns inte…helt enkelt. Det är svårt med alla tankar som flaxar omkring i huvudet. Mest gamla minnen och stor saknad efter älskade människor som inte finns med längre. Flera har gått över till andra sidan och en del är “bara” bortsprungna. Jag har också kommit på att jag inte haft hepatit C alls så länge som jag trodde…det är ju bra det. Det kan tyckas underligt men jag kom inte ens ihåg vad för slags födoämnesallergier jag hade, på ett bra tag. Det var bara svart…på något vis.

Åååh, trött men uttråkad. Har varit iväg med minsta barnet på badhuset idag och sen försökt hitta någon slags motivation till storstädning. Den fanns inte…helt enkelt. Det är svårt med alla tankar som flaxar omkring i huvudet. Mest gamla minnen och stor saknad efter älskade människor som inte finns med längre. Flera har gått över till andra sidan och en del är “bara” bortsprungna. Jag har också kommit på att jag inte haft hepatit C alls så länge som jag trodde…det är ju bra det. Det kan tyckas underligt men jag kom inte ens ihåg vad för slags födoämnesallergier jag hade, på ett bra tag. Det var bara svart…på något vis.

 Blev arg och osams med det äldre barnet som är tonåring förut. Det har slutats att lyssna eller bry sig om vad jag säger och det bådar inte gott för framtiden. Det har gått dåligt i skolan, varit strul och det känns ännu mer som att vi skulle ha flyttat för länge sen. Nej, jag vet…det blir inte automatiskt bra för att man flyttar men jag har längtat härifrån i en evighet. Svårt utan inkomst och med gamla skulder bara. MEN jag ska återkomma till skuldsaneraren i veckan, ty det var kö. Det kassa är att det är dyrare bostäder i en större stad…och svårt att få…och kö. Och det där med barnvakt… Hahaha fan, liksom!

Jag behöver massa pengar uppenbarligen, det är summan av kardemumman 🙂