Egen hemsida och lite annat

Tjabba
Nu så har vi i Halmstad lagt upp en gen hemsida som alla är välkomna att kolla in på, ni får gärna slänga in ett inlägg i gästboken om vad ni tycker.
Vidare har vi beställt lite fönsterdekaler, adressetiketter och t-shirts med vår lokala logga på, som ska komma nu i mitten på mars.
Kämpar med näppar och klor för att hänga på och för att få behålla vår lokal, som fortfarande dessvärre står tom.
Om allt går som vi vill så får vi dessutom en person som blir anställd till att sköta föreningen och då är det extra viktigt att vi får till ett kontor och en inredd lokal i övrigt.
För om vi får denna anställda person så innebär det att vim kommer att utöka öppettiderna och försöka få till åtminstone två till som aningen kan praktisera eller få nån form av tjänst.
Men då gäller det att fixa till så att det finns sysselsättning tilldessa personer på kontoret, men det ska väl å andra sidan inte vara några problem.
Detta är statusen i Halmstad so far…..ser ljust ut med det mesta……MÅSTE bara få till inredning till lokalen snarast möjligt…..MVH Aktivisterna

Tjabba