Det jag skulle ha berättat var ?!!!

Jag fick nämligen rätt i förvaltningsrätten på om jag haDE TVINGATS att sälja min sista utposten ; tryggheten . Min lägenhet ,så skulle det ju vara troligt att jag inte köper ,eller får ett nytt lägenhets kontrakt på grund av att jag inte har någon fast inkomst . Man är ju ganska överkörd på den punkten . att inte få ha sina rättigheter på grund av pengabrist . Det räcker till och bli över ändå att inte ha några pengar . Men min Mamma gick ju bort i Maj 2014 och jag fick en sån där lott, det är ju verkligen bara en frist på lite mer än ett halvår som jag har tillfällig levnads lättnad ..

Jag fick nämligen rätt i förvaltningsrätten på om jag haDE TVINGATS att sälja min sista utposten ; tryggheten . Min lägenhet ,så skulle det ju vara troligt att jag inte köper ,eller får ett nytt lägenhets kontrakt på grund av att jag inte har någon fast inkomst . Man är ju ganska överkörd på den punkten . att inte få ha sina rättigheter på grund av pengabrist . Det räcker till och bli över ändå att inte ha några pengar . Men min Mamma gick ju bort i Maj 2014 och jag fick en sån där lott, det är ju verkligen bara en frist på lite mer än ett halvår som jag har tillfällig levnads lättnad .. Snart så är jag tillbaks i kön till soc igen och det är lite synd det här för jag har jobbat mycket på att få igenom en riktig utredning . Och som ett smått under så har dom börjat med AdHd utr. direkt efter en behandling På Rockesholm kör dom ,så jag skulle ha kunnat komma hem ,inställd och så klar som det går inom Svenska Rikets lagar och gränser . Istället så blev jag hänvisat till att gå igenom öppenvården ? sitta där i mellan två södra förorter som det var tänkt . på tunnelbanan där man har sina kontakter runt om en . TRo att jag skulle klara av det ,för nu hade jag blivit sjuk också och äter omeprasol . Jag spydde blod i början ochblev så utslaget sjuk man kan bli ,det är ju mycket en stressrelaterad sjukdom så först i första läget var ett stopp i halsen när jag hade lagat mat så tackar kroppen mej på detta sätt genom att se till att jag fick upp det och fastnade i läget att ett par gg i minuten få upp vitt slem ( för att bryta det där var jag tvungen att sova = reset! ) Men det har ju blivit bra mycket bättre nu i alla fall . Men då under den perioden så dog min Mamma .som skulle slå mejtill marken när all s.k verklighet om jag var ""ren "" i en 5-7 veckor på södra tunnelbaneleden . Jag hade inte klarat av det ändå om jag hade varit helt frisk heller vilket jag sa till soc när vi planerade det här från början . Men det mynnade ut i att ; vi tycker att det räcker med öppenvård för dej ?? En som har självmedicinerat sen 17 års ålder och nu har man ju kommit in i gruppen äldre ,som det inte satsas på direkt trots att jag snart är där igen och slåss för att överleva mitt liv . Såhär trampas det ner i dyn , jag sitter fast i skiten den 15 år tillbaka i tiden att inte få till stånd en medicinering som gör att det inte kanske bara handlar om överlenad . skulle jag ha vissa bitar klara ,så skulle jag säkert kyunna jobba till att bli självförsörjande igen som jag var i 25 år av mitt liv . Så kravet på 5-7 på ett behandlingshem som jag varit på förut ,och trivdes så pass att jag stannade kvar där i 5 veckor tror jag grundbehandlingen var på ?Men nu hade jag ytterliggare en morot att få det genomfört och klart komma hem någorlunda medicinerad och klar för att ta på mej ansvaret för samma mej som ?.. jaja . Det tråkiga är att vi säger att jag trots alla hinder som finns så påbörjas kontakt med öppenvården ,men den skulle med största sannolikhet avbrytas .. Och jag kan inte låta bli att undra hur soc skulle se på detr i så fall ??; Ja Nej ! Han vill ju inte ha någon vård Då skulle ;knirk lirk"#äka tunnelbanan i mellan dom här södra förorterna ! Jo det vill jag visst det ,men kräver i motprestation på att få ett miljö-ombyte under tiden .. men inget ska ju vara enkelt.fungera. Det måster ju till ( en gammal sketch med b.l.a Lars Ekborg som går ut på att stoppa upp trafiken så mycket det går )) lite hinder här och var . Men i någonstans i allt det här så har jag och förvaltningsrätten och soc öppnat några kanaler . Dom har lyssnat för det ligger en hel i det jag säger ,och jag har blivit hörd  ""och så länge det finns liv i den tråden så är det inte kört .. Tack ! Mvh Kenta