Dag tre me Elvanse & en händelse från mit liv..

Alright, Dag 3 e kommen och påbörjad.. känns ok må jag säga.

Igår när jag avslutat det första inlägget här så kände jag hur mediciner började göra sig påtaglig å hur nedåtkurvan började komma. så var tvungen göra nåt så började plocka ut omrarna och skulle mata dom. sagt och gjort, gav dom var en råtta å sen tog d ny vändning!

Blåste hela terrariumet rent, tömde totalt på sand, skurade bottnen, slet värmeslingan och lade om den i bottnen lite snyggt, plockade av rutorna å torkade dom och "bakrutan", diskade och bytte vattenbehållarna.. 2,5-3 timmar nonstop, ingen rökpaus inge kaffe.. bara gick utav h*lvete å var så upptagen att jag missade lyrican å glömde helt av ev biverkningar!

Alright, Dag 3 e kommen och påbörjad.. känns ok må jag säga.

Igår när jag avslutat det första inlägget här så kände jag hur mediciner började göra sig påtaglig å hur nedåtkurvan började komma. så var tvungen göra nåt så började plocka ut omrarna och skulle mata dom. sagt och gjort, gav dom var en råtta å sen tog d ny vändning!

Blåste hela terrariumet rent, tömde totalt på sand, skurade bottnen, slet värmeslingan och lade om den i bottnen lite snyggt, plockade av rutorna å torkade dom och "bakrutan", diskade och bytte vattenbehållarna.. 2,5-3 timmar nonstop, ingen rökpaus inge kaffe.. bara gick utav h*lvete å var så upptagen att jag missade lyrican å glömde helt av ev biverkningar!

Innan dess hann jag byta i kattlådan, fixa disken, ringa banken, skriva här, plocka undan i vardagsrummet, på skrivbordet. Lisdexamfetamin Vs Metylfenidat 1-0! Big time!!

somna lite senare än jag skulle behöva, men slapp ligga å snurra i sängen i ett par timmar och tror jag sovit bra me? 🙂 uppe lite i 6 å tog mediciner igen och efter 1-1,5 timme så var man nästan bra.. får inte ställa för höga krav efter bara  36 timmar 😉 men glatt överraskad! 🙂

Min kärring sa igår, "men du ska inte le vid denna tiden" (20:00 ca), jag kunde föra en normal konversasion, rökningen minskad radikalt och likaså kaffedrickandet! inte som jag försökt utan bara blivit. (kärrning låter hårdare än jag menar d, har ganska hårda ord å rå charagång men ack så kärleksfull å hjärtlig, hatar såra folk.. jag mår hellre dåligt bara jag gör nån annan lycklig.. )

Vart e den monsterliknande förlamningen (rekyleffekten) mad drabbats av sista 6-8 månaderna? gick å väntade å nästan saknade den på nåt wierd vis.. men den kom inte!! ni anar inte denna lättnad och befrielse!

Rrawwwrrrr- i´m a Lion!!

fick svar Dr som sagt i onsdags å kändes det inte bra idag så skulle jag öka imorn igen och det blir nog så.. känner det e en bit kvar innan optimal effekt.. men som sagt, mår bättre över lag annars.

Hos denna nya fantastiska läkare frågade jag första samtalet: Och när du vill jag ska lämna dom nedvärderande UP, kan jag göra det på hemort eller jag måste ta mig till Sthlm?

Han svarade: Nej vi brukar inte begära nåt sånt om det inte föreligger nån misstanke om missbruk.

Och efter jagats i närmre 5 år.. eller ja 4,5 år så kan ni inte förstå denna befrielse! Ohh la la tänkte jag! O:)

Transportstyrelsen har jagat mig för en olycka jag råkade ut för.. Det var efter en festival jag fick nog och första gång försökte ts över till andra sidan. och anledningen till detta beslut:

jag hade köpt huset nåt år tidigare efter bytt jobb i tron och löfte om att jag var säker på anställning no mather what.. men det blev varsel, hade precis renoverat köket för 200K för dåtidens ex ville det. mitt i den renoveringen bestämmer hon sig för å göra slut å där står man med plank å bräder i golv, tak å väggar.. ingan spis, ingen fläkt uppsågad dörr för göra ett valv.. men det blev jag tvungen sälja i förlust, dåtidens flickvän ville göra slut (hon efter ex´t), morfars cancerbesked hade kommit ett tag tidigare, förlorat jobbet, var tvungen sälja min hoj…

jag minns jag hade ringt 1177 och sade att jag hade planer på detta men vad dom sa minns jag inte, men jag hade gått bananas hemma i huset, släpat upp en stor klyvyxa och försökte klyva bordet på mitten.. låg ölburkar i hela rummet bordet låg ner.. ja ni kan föreställa er :O

har fått återberättat att jag hade kört hem till polare där jag bestämde mig för poppa massa piller, sagt och gjort insomningspiller me mer öl/sprit (vet inte vilket) ingen bra kombo! sen skulle jag ha ringt till en polares brud jag kännt i många år, men hon tyckte jag skulle komma till dom ist..

jag vet inte hur ller när eller nåt men kan ha varit på väg dit för på vägen från A till B så fanns det en tegelvägg som jag frontade med, och enligt däckmärken måste d gått undan.. somnat bak ratten, räddningstjänsten fick larm om singelolycka lite i 8 på en söndagsmorgon.. jag låg ensam i bilen, medvetslös..hela bilen ramsne, airbag utlöst bagagluckan hade tom öppnats fronten intryckt till passargerarsätet fram..

vaknar dagen efter å känner inte igen mig alls, då tittar en skötersa fram å säger: du har varit med i en trafikolycka.

Jag kände hur ångern å paniken körde över mig likt ett lok kör över ett mynt. min första tanke och fråga var: va, var jag själv, var d nåra fler inblandade!?!?!?!

men tack o lov NEJ!!!! d var ändå ett tätbefolkat bostadsområde jag krockat! bara en liten stund efer så kommer mamma och mormor in i salen.. kan ni förstå denna skam man bär!? tror inte ni i er vildaste fantasi kan förstå! å stackars mormor som fått veta lite tidigare att hennes man sen 50+ år tillbaka fått cancer å sen jag som gör så här? min kusin å hans sambo kom dit och dom precis som mamma å mormor brast i tårar å undrade hur d var med mig..

vad hände med mig? nån spricka i revbenet efter brutit av växelspaken me dom, lite ont i föften å så.. men kunde gå själv å huvudet funkade inte sämre än innan olyckan. d värsta var nog dra slangen ur "dicken" efter va fan d nu heter, "katet".. 😉

och mamma insisterade om inläggning på psyk… så fick läkarn övertalad! 25 år gammal, misst allt (kändes d som, men det var inte sant) första inläggningen..

Men nu måste jag sluta, blev lite längre än tängt.. men lite kanske spännande att läsa, säkert glömt nåt me, kommer säkert hoppa tillbaka till detta. och så här lpngt TROR jag inte det kommer bli hädanefter.. tog ju lång tid 😉

 

Nåra kloka ord att bära med er: Se motgången som en vän, när den passerat så har den givit dig mer visdom och mer styra!