Dag nr2 om dag nr1&2 me Elvanse å snabbt om mig i allmänhet osv..

Hi you all!

Får se hur detta kommer gå!

Vill inte sätta mig inom nån särskild kategori här, men kan ju tala om att man varit med om det mesta. 29 år, kille, har sambo å en flicka på 4 år, skåning i kropp å själ men har bott i olika byar/städer där, Gbg på ett par ställer å nu i Sörmalnd.

substansintag eller själmedicinering (kalla vad ni vill) 😉 ,alkoholmissbruk i hemmet under uppväxt & mamma blev piskad av pappa i hemmet under uppväxt, misst vänner, umgåtts kriminella på olika vis, nog katigoriserats så me (dock måste varit smartare än andra då mina punkter försvinner i sommar).

Hi you all!

Får se hur detta kommer gå!

Vill inte sätta mig inom nån särskild kategori här, men kan ju tala om att man varit med om det mesta. 29 år, kille, har sambo å en flicka på 4 år, skåning i kropp å själ men har bott i olika byar/städer där, Gbg på ett par ställer å nu i Sörmalnd.

substansintag eller själmedicinering (kalla vad ni vill) 😉 ,alkoholmissbruk i hemmet under uppväxt & mamma blev piskad av pappa i hemmet under uppväxt, misst vänner, umgåtts kriminella på olika vis, nog katigoriserats så me (dock måste varit smartare än andra då mina punkter försvinner i sommar).

men den punkten va meningen avsluta mitt liv.. piller + alkohol skulle eliminera mig var d tänkt men hamn bak ratten i bilen å somna visst.. så *pang* in i stenväggen, grov rattfylla, inlagd intensiven, lindriga skador, på psyk  under 10 dagar, av med lappen 12 mån både hoj och bil, öppen anstalt under 30 dagar.

sålt substanser, inför tinget mot min farsa som anmälde mig för misshandel å hemfridsbrott m.m m.m.. d kommer nog mer å detaljerat med tiden 😉

Men som rubrik lyder, 2a dagen med Elvanse mot ADHD då..  diagnostiserad sen snart ett år

palla inte skriva om allt så kör en fuling, kopierar min korta update från SBF NPF-forum jag är med i. dock bara om dag nr1 så d får ni leva med om nån mot förmodan skulle bry sig 😉

Dag 1

Elvanse: första 6,5-7 timmarna, motiverad, glad, hoppfull, lugn samlad, kunde hålla ett fokus, förhöjd stresstållerans (stressar inte upp mig över en massa måsten som komma skall)
MEN 7 senare, SMACK
ÅNGER, gråtmild, ofokus, nervös, besvärad andning, förhöjd puls känns det som, irritabel.

skulle dock kunna ta upp till tre dagar innan allt blivit rätt i kropp å knopp sa dom, så lets go back to fightermode och hoppas på lika bra reultat över hela dagen som första timmarna i kommande dagar…. *SUCK*

Dag 2

Börjar inte fullt lika bra men petar i mig som ordinerat med samtidigt som lyrican i vanlig ordning. och känner att effekten e på väg efter 1 timme, men så *smack* Ågren kom på besök, andningsbesvär som rekyleffekten av metylfenidat..

Tänkte bara att nu ger jag fan i mig upp, palla slänga i sig piller så man blir helt neandertalare å bara vill strypa sig med sin egen tunga.. men släppte efter 1 timme ca 🙂 klockan e 11:15 i skrivandets stund å känner mig relativt pigg/ klar ännu. 

igår strax efter 20:00 (inte många läkare som tar sig sån tid) men kontaktade läkaren igår i nästan panik av hur jag mådde,, å han svarade han bad mig härda ut! lätt va när man kämpat i måååååååånga månader med metylfenidat å innan dess mer eller midre förtryckt av samhället pga diagnos som ouppmärksammats.. Men sagt å gjort, härda ut som bara få kan förstå.. å känner mig hoppfull å bra till mods..

jaja, jag har ett tag nu försökt hitta ett hål att kunna berätta lite om mitt liv men inte sett nån bra öppning men så slog det mig idag, att i samband med ny medicin å effektrapport , kanske nya krafter å tålamod etc så kan man kombinera lite historeier om livet man levt, lever och kanske kommer att  leva.

önksar jag kan hjälp/stötta/glädja/informera NÅN med min hoppiga, kanske lite osammanhängande, felstavade å snurriga texter.

ska tydligen ha haft ett händelserukt liv å tydligen så ska skrivandet me vara ok när jag e i rätt mode så vi får se 🙂

men kan EN ENDA person hjälpas av det jag skriver så har jag segrat!

känner mig lite ringrostig i skrivandet, men d släpper nog 😉

men nu vill katten ha sin stund av uppmärksamhet så blir lite stressad nunär hon vill hoppa upp å sen känner jag hur ena terrariumet me djur kräver min tid me sen så får bryta här.

får ånger om jag ska börja skriva lite eller om jag ska skita i det!? kanske inte orkar följa upp.. ett återommande mönster i livet 😉