då kör vi igång i Piteå då!!

HEJ ALLA GLADA OCH GIVETVIS NI ANDRA OCKSÅ!!
Skönt att vi äntligen kan dra i gång en brukar förening här i Piteå med, vi behöver det!
Ska bli skit skoj att få ta tag i detta, mitt hjärta klappar varmt för harm reduction och så småningom sprut bytes programmet hit med! För senaste året har det varit typ 6-8 st som haft straffarna på hjärtats klaffar från, ja sen jag började 1998, sen dess 0!! Så många på en gång från 0. Och även Hepatit har vi en fin klättring av på ” ny förvärv i klubben ” .
Tragiskt nog är det pga OKUNSKAP OCH BRIST PÅ SPRUTOR SAMT APVP MDPV. Och liknande som får folk att vara mer obrydda. Men det ska vi nog ändra, för min energi (ADHD S ansikte utåt ;-)!)är just vad som krävs nu tror jag, och lyckades jag bara att inte göra saker extremt omständiga så ska vi nog kunna flytta berg även i dessa delar av landet!
Nåja ska hålla alla uppdaterad om vad som händer och fötter här, tills dess,
Ha det bäst!
Kramar från Piteå s pia

HEJ ALLA GLADA OCH GIVETVIS NI ANDRA OCKSÅ!!
Skönt att vi äntligen kan dra i gång en brukar förening här i Piteå med, vi behöver det!
Ska bli skit skoj att få ta tag i detta, mitt hjärta klappar varmt för harm reduction och så småningom sprut bytes programmet hit med! För senaste året har det varit typ 6-8 st som haft straffarna på hjärtats klaffar från, ja sen jag började 1998, sen dess 0!! Så många på en gång från 0. Och även Hepatit har vi en fin klättring av på ” ny förvärv i klubben ” .
Tragiskt nog är det pga OKUNSKAP OCH BRIST PÅ SPRUTOR SAMT APVP MDPV. Och liknande som får folk att vara mer obrydda. Men det ska vi nog ändra, för min energi (ADHD S ansikte utåt ;-)!)är just vad som krävs nu tror jag, och lyckades jag bara att inte göra saker extremt omständiga så ska vi nog kunna flytta berg även i dessa delar av landet!
Nåja ska hålla alla uppdaterad om vad som händer och fötter här, tills dess,
Ha det bäst!
Kramar från Piteå s pia