Brukarföreningen i örebro är sean länge AVLIDEN

 vår förening här i örebro har inte vart igång sedan typ 2007

då ena bara tar betalande klienter och andra gift sig å flyttat.

örebro är nog den kommun i sverige som har begåtts mest övertramp på klienter

 vår förening här i örebro har inte vart igång sedan typ 2007

då ena bara tar betalande klienter och andra gift sig å flyttat.

örebro är nog den kommun i sverige som har begåtts mest övertramp på klienter

i opiatprogrammet i hela jävla landet.’

jag e dokumenterad sedan 03 som heroinberoende och sedan 2009 gått och fått subutex,.men hela tiden velat få metadon då suben ej räcker.

och jag får inte ens en chans till medicinbyte här

och nu ska jag förhoppningsvis flytta till en större stad där jag förhoppningsvis får chans till ett bättre liv

 

.. är det så att en läkare på teamet får vägra mig min hemdos när jag skött 2år med ett enda positivt prov för han tycker jag är instabil?innan detta skyllde de på att de ville min psykutrtd skulle bli klar först sen skyllde de på att jag hade min bror hos mig som slutat i prog för de e nazister helt enkelt.,plus att han nu när jag e så “instabil”vill rycka den enda lugnande medicinen jag har som dessutom håller min ep i schack(lyrica) som jag ätit i 2år. , och han ville även ta min concerta som jag bara haft en vecka..jag börjar bli så trött på dessa jävla regler som endast en supermänniska klarar utred gav mig add,asperger och 3till diagnoser och han sa jag måste sysselsättning oxå.,å vägrade metta med dessutom.,jag var tvungen att avbryta mötet för att inte slå ihjäl han.,han hade dessutom aldrig läst min journal..

 vi har haft 4 läkare på 2år och de kommer dit för att kunna komma vidare i sin jävla utb.

 

men däremot e psykiatrin inte helt värdelös utan däremot bra och concertan fick jag fortsätta med  och nu har jag även fått hjälp med sömnen men från helt andra än vårt team.., men sen vem av alla som äger mig det har jag fan inte en aning om.  

 

allt jag vill är att få chansen till ett nytt bättre liv., och förhoppningsvis med conny höjds hjälp bla kommer jag närmare målet., att överleva dagen,,