Brev från en kamrat i knipa

Ännu ett brev från en kamrat i knipa.

Jag är så jävla rädd. 8 dagar kvar, då ska jag vara utan met efter 9 år och Anna efter 6 år. Var ska jag ta vägen. Hur ska jag göra? Hur kan dem göra så. Både vara mer kriminellt att köpa på gatan än att en läkare gör bedömningen att jag behöver äta ddo en period. Är så jävla ledsen. Skulle ha tagit hjälp av dig innan dem kom till mig. Förlåt och tack för att ni tänker på oss. Kram Peter

Ännu ett brev från en kamrat i knipa.

Jag är så jävla rädd. 8 dagar kvar, då ska jag vara utan met efter 9 år och Anna efter 6 år. Var ska jag ta vägen. Hur ska jag göra? Hur kan dem göra så. Både vara mer kriminellt att köpa på gatan än att en läkare gör bedömningen att jag behöver äta ddo en period. Är så jävla ledsen. Skulle ha tagit hjälp av dig innan dem kom till mig. Förlåt och tack för att ni tänker på oss. Kram Peter