Blodprov

Tjoo alla underbara människor där ute! 

Tjoo alla underbara människor där ute! 

Morgonen började med ett stort stressmoment idag, blodprov! man måste ta blodprov inför varje höjning (här i Kalmar). Jag har ju med injicerat så om detta hade varit för ett halv år sen hade det inte rört mig i ryggen alls. Men eftersom jag opererats 9 gånger och var nära på att få amputera armen pga en felfix så är allt med nålar just nu fruktansvärt jobbigt på gott och ont. Det är ju bra eftersom jag inte skulle våga sätta på mig själv men jobbigt i sånna här sammanhang. Då det hände var jag så sönderstucken man kunde bli överallt så jag var tvungen att gå djupare för att få ett svar , när jag hade fått in all substans kände jag en smärta jag aldrig känt innan och armen blev lila/svart inom loppet av 30 sekunder. Så därför är blodprov en stor grej för mig. Fast det gick bra tiillslut men dom fick ta ett litet litet kärl ute på tummen eftersom det inte finns några vener kvar att sticka i. Nu är jag glad att jag fått det gjort. Hoppas det dröjer till nästa blodprov *pustar ut*!! 

Just nu är jag hemma hos min underbara stora syster! Efter jag fått den här behandlingen och allt går bra har jag och min syster fått världens bästa relation! Hon är min bästa kompis<3 vi ska bara slappa och ta vara på tiden tillsammans. Prata i massor eftersom vi har ganska många år att ta igen. 

Började med ett nytt läkemedel häromdagen , mirtazapin. Mot min depression och å gest samt sömnbesvären. Kan dock inte uttala mig om något än mer än att jag sovit mycket bättre. Är det någon annan med erfarenhet av den medicinen? 

Håll tummarna för att jag får min höjning på metadonet tills nästa vecka!!! Kram på er alla sötnosar