Biverkningar från Hep-C behandling eller förkyld?

Startade interferonbehandling nr två igår. Tänkte att hag skulle vara lite slug, och förekomma biverkningarna av första sprutan gm att profylaktiskt ta två paracetamol (somiaf för mig fungerar alldeles utmärkt mot ledvärken,febern och huvudvärken) Så det gjorde jag och besvären var inte alls speciellt plågsamma – tills förkylningen/influensan som slagit ut hela personalgruppen hos Sth Bf smällde till mig med full kraft. så nu e jag sjuk, om det sen e interferon/ribavirin/victrelis biverkningar eller hederlig flunsa vet jag inte. Men – who cares liksom? Shit!

Startade interferonbehandling nr två igår. Tänkte att hag skulle vara lite slug, och förekomma biverkningarna av första sprutan gm att profylaktiskt ta två paracetamol (somiaf för mig fungerar alldeles utmärkt mot ledvärken,febern och huvudvärken) Så det gjorde jag och besvären var inte alls speciellt plågsamma – tills förkylningen/influensan som slagit ut hela personalgruppen hos Sth Bf smällde till mig med full kraft. så nu e jag sjuk, om det sen e interferon/ribavirin/victrelis biverkningar eller hederlig flunsa vet jag inte. Men – who cares liksom? Shit!