Berättelse om bensodiasepiner m.m.

Hej,

Jag heter Rasmus och är 28 år. Har haft problem med droger sedan jag var 19 år.

I december 2013 blandade jag flubromazolam kapslar med Spice pulver och blev medvetslös och förd med ambulans till sjukhus.
Jag vill varna för flubromazolam som är en bensodiasepin som lätt går att beställa på internet. Den är mycket potent och har en halveringstid på 106 timmar. Särskilt farlig om man blandar med andra droger eller alkohol.

I oktober 2014 fick jag ett smakprov på 5 stycken ”xanor, gula stavar” som jag nu i efterhand vet att det inte är xanor. Jag kommer ihåg att jag tog en tredjedel av ett piller, sedan är minnet dåligt. Det resulterade i alla fall i att jag begick brott som jag blev gripen, satt i aressten och sedan häktad i 3 veckor för.
Jag är nu dömd till skyddstillsyn och lämnar drogtest på öppenvården i kommunen varje vecka och har varit drogfri i snart 6 månader.

Hej,

Jag heter Rasmus och är 28 år. Har haft problem med droger sedan jag var 19 år.

I december 2013 blandade jag flubromazolam kapslar med Spice pulver och blev medvetslös och förd med ambulans till sjukhus.
Jag vill varna för flubromazolam som är en bensodiasepin som lätt går att beställa på internet. Den är mycket potent och har en halveringstid på 106 timmar. Särskilt farlig om man blandar med andra droger eller alkohol.

I oktober 2014 fick jag ett smakprov på 5 stycken ”xanor, gula stavar” som jag nu i efterhand vet att det inte är xanor. Jag kommer ihåg att jag tog en tredjedel av ett piller, sedan är minnet dåligt. Det resulterade i alla fall i att jag begick brott som jag blev gripen, satt i aressten och sedan häktad i 3 veckor för.
Jag är nu dömd till skyddstillsyn och lämnar drogtest på öppenvården i kommunen varje vecka och har varit drogfri i snart 6 månader.