Behöver verkligen råd!!

Hej alla sjöfarare i samma båt 🙂 

hade den mest fantastiska dag igår på flera år. Spenderade hela dagen med min kära 6åriga son. Han var lika glad som jag, vi skiljdes inte åt en sekund under tiden jag var där! Han är placerad hos min mamma, dom bor i stort hus ute på landet typ så har haft tur där eftersom jag hela tiden kan kolla så han mår bra och jag vet att han får den bästa uppväxt han kan få! Det har inte varit lätt ändå men det har definitivt underlättat! 

Hej alla sjöfarare i samma båt 🙂 

hade den mest fantastiska dag igår på flera år. Spenderade hela dagen med min kära 6åriga son. Han var lika glad som jag, vi skiljdes inte åt en sekund under tiden jag var där! Han är placerad hos min mamma, dom bor i stort hus ute på landet typ så har haft tur där eftersom jag hela tiden kan kolla så han mår bra och jag vet att han får den bästa uppväxt han kan få! Det har inte varit lätt ändå men det har definitivt underlättat! 

Nu till en annan sak som jag hoppas ni kan svara på. Något jag tycker känns väldigt lustigt. Jag bor i ett vanligt familjehem men bor i ett hus en liten bit från dom. Nu medans jag är där har han ju givetvis hand om min metadon. Så han är ju med på beroendecentrum ibland för å hämta mediciner osv. Men han är väldigt kontrollerande när de gäller medicinerna och han vill alltid vad med när det pratas om höjning eller över huvudtaget om medicinen och han säger att han måste vara med då och att jag inte får diskutera min medicin om han inte är med och han säger även att läkarn lyssnar så mycket på honom så om han tycker något blir det så! Jag tycker detta är otroligt nertryckande och orättvist. Visst han har hand om familjehemmet men han bestämmer väl inte min medicin, han delar ju bara ut den. Så det känna som man måste fjäska för honom om man ska få höjning har han rätt om detta? Om jag inte vill att han ska vara med o bestämma om min medicin så får han det ändå!?? Sen varför skulle jag inte få diskutera min medicin utan honom för? Det känns som ett maktspel och att han är nyfiken att han inte kan släppa de. Visst att jag äter middag hos dom så han ser mig sammanlagt en timme om dagen o de kan han ju inte utvärdera min medicinering på. Skulle verkligen behöva hjälp med att reda it detta! Metadonet ska väl vara mellan mig min läkare o terapeut!? Vore tacksam över svar.