avkriminalisera eget bruk

Hej Bloggen ! Jag skriver alltför sällan ,men det har sina skäl … Tänk vad lätt det hade blivit om man hade amfetamin på recept istället ………………………..? . För då är det ju ett läkemedel och inget knark helt plötsligt .. Och då lagligt så !!!

Hej Bloggen ! Jag skriver alltför sällan ,men det har sina skäl … Tänk vad lätt det hade blivit om man hade amfetamin på recept istället ………………………..? . För då är det ju ett läkemedel och inget knark helt plötsligt .. Och då lagligt så !!!

Jag brukar spendera nästan alla mina vakna timmar, till att försöka få till det “medicinska” så jag kan och orkar klara av mina dagar som kommer. Jag behöver väl inte säga att det sliter på både kropp och själ . Och faktum är att tjacket är så medicinskt bra för mej så det har även räddat mitt liv . Jag har knas i central-systemet ..Så enkelt ser jag på det . Det hjälper mej att sortera den större delen av mina tankar automatiskt , så jag kan försöka tänka mej framåt i min tillvaro.  Som inte är speciellt lätt eftersom ingen tror på vad jag säger; att jag behöver för att sluta “knarka” . Jag har siktat på metamin och etc.etc och det kommer inte räcka börjar jag inse nu, så snart går jag väl ut genom dörren och blir helt kriminell .!! För på laglig väg verkar inte jag ha någon framtid . SÅ AV-KRIMINALISERA I FÖRSTA STEGET NU !! Mvh Kenta, brukarföreningen.