Alla bör bli bra bemötta i sjukvården

Hej.

I Ondags (3/4) opererade jag bort en bisköldskörtel på Karolinska och allt gick bra.

Det som var så häftigt var att jag blev omhändertagen på ett helt fantastiskt sätt alla var super proffsiga och jätte snälla då ska sägas att jag har Metadon.

Man har hört ett flertal gånger att folk blir dåligt bemötta i samma situation och det är helt sjukt det ska ingen behöva bli, därför skriver jag om min egen upplevelse när jag själv hamnade i detta läge.

Hoppas det är så alla människor blir bemötta oavsett vilken medicin man har på ett bra sätt.

/Classe

Hej.

I Ondags (3/4) opererade jag bort en bisköldskörtel på Karolinska och allt gick bra.

Det som var så häftigt var att jag blev omhändertagen på ett helt fantastiskt sätt alla var super proffsiga och jätte snälla då ska sägas att jag har Metadon.

Man har hört ett flertal gånger att folk blir dåligt bemötta i samma situation och det är helt sjukt det ska ingen behöva bli, därför skriver jag om min egen upplevelse när jag själv hamnade i detta läge.

Hoppas det är så alla människor blir bemötta oavsett vilken medicin man har på ett bra sätt.

/Classe