1 år minus 16 dagar med Elvanse

som jag befarade när jag började blogga för snart ett år sen, som allt annat man gör, rinner ut i sanden :/

men Ojojoj vilket år det har varit..

 

två dagar efter årsdagen då jag började med elvanse  e det beräknat att jag ska bli pappa till min första (biologiska) har ju iofs en 5åring sen 3,5 år som jag älskar..  men ändå, mitt eget kött och blod….

.måste erkännna jag e ganska skakig över vad som komma skall.. tänk om jag nte klarar bemästra situationen?

förhoppningsvis släpper all rädsla med tiden så man kan vara bara glad åt det ist för att nojja upp sig? 🙂

 

 

 

trappat ner lyrican 600mg–>450-. ligger på 310 mg Elvanse nu ist.

 

som jag befarade när jag började blogga för snart ett år sen, som allt annat man gör, rinner ut i sanden :/

men Ojojoj vilket år det har varit..

 

två dagar efter årsdagen då jag började med elvanse  e det beräknat att jag ska bli pappa till min första (biologiska) har ju iofs en 5åring sen 3,5 år som jag älskar..  men ändå, mitt eget kött och blod….

.måste erkännna jag e ganska skakig över vad som komma skall.. tänk om jag nte klarar bemästra situationen?

förhoppningsvis släpper all rädsla med tiden så man kan vara bara glad åt det ist för att nojja upp sig? 🙂

 

 

 

trappat ner lyrican 600mg–>450-. ligger på 310 mg Elvanse nu ist.

 

fortsätter med ar.träningen, på nytt ställe.. gjuter lite betong å så.. men det bästa av allt, då d stället har jag fått lite mer utrymme för kreativa stunder (i verkstan under låg, sässongen) och det resulterade i att jag blev tillfrågad om jag ville ha en utställning på ett ställe nu i feb..  (kommer bifoga den lappen här nere :9

 

jag har fått för mig att jag ska smida å syssla med konst å konsthantverk..  (hoppas bara att man håller i nu så inte detta me rinner ut i sanden 🙁 )

 

går det för långsamt fram så e jag rädd det blir så.

 

ska äve nflytta IGEN dock till ett bättre å finare ställe 🙂 vet inte varför jag gick in å ville skriva… men  gjort e gjort..

 

hoppas vi ses på min utställning om inget annat 😉 mvh