Vi anhöriga är förtvivlade!

Vi anhöriga är förtvivlade!

Snälla Gabriel Wikström ge våra anhöriga en chans att överleva. Detta handlar inte längre om att sända signaler till människor som hamnat i ett destruktivt bruk. Utan det handlar om att lindra ångesten och oron för alla de anhöriga som lever i konstant oro över det samtal de inte vill ha.

Deras anhörig är död.

Jag har fått samtal av både fruar o mammor Ang detta o de gör ont i mig o höra deras berättelse deras ångest. Naloxon hade kunnat rädda deras liv. Ibland är de så unga människor det handlar om också. Människor som inte kommer att få chansen till att göra förändringar i sitt liv.

Vi anhöriga är förtvivlade!

Snälla Gabriel Wikström ge våra anhöriga en chans att överleva. Detta handlar inte längre om att sända signaler till människor som hamnat i ett destruktivt bruk. Utan det handlar om att lindra ångesten och oron för alla de anhöriga som lever i konstant oro över det samtal de inte vill ha.

Deras anhörig är död.

Jag har fått samtal av både fruar o mammor Ang detta o de gör ont i mig o höra deras berättelse deras ångest. Naloxon hade kunnat rädda deras liv. Ibland är de så unga människor det handlar om också. Människor som inte kommer att få chansen till att göra förändringar i sitt liv.

Om du nu är rädd för att sända fel signal till de som är beroende av opiater. Så låt Naloxon komma ut för oss anhöriga. Så vi kan sova bättre på natten.

Att ha en anhörig som är beroende av opiater är en ständig ångest. Inte för att det inte är ångest vilken drog det än är. Men opiater dödar ju snabbt o enkelt om man inte tar det som man ska, är lite sliten, tar lite för mycket för man är så abstinent.

Och opiater är den tunga drog som börjat bli populär bland ungdomar idag och även den drog de blandar ut tex kokain med.

Snälla Gabriel låt inte fler människor dö utan en ärlig chans.

Christel Meftahi

>> Läs Niklas Eklunds artikel: Narkotikadöden kräver handling nu, Wikström