VECKODAGBOK VECKA:7

Måndag: Var på ST:Eriks teamet och pratade och fikade med människorna där, mycket besök hade vi det är alltid trevligt.

Tisdag: Lite folk som kom på besök idag men hade mycket admin. Att göra och äntligen är jag klar med uppdatering av medlem.reg.

Onsdag: Idag kom det mycket besökare och vi pratade väldigt mycket om allt och inget även under kvällsöppet kom det många.

Torsdag: Lagom med besök en hel del admin. Många dagar ser likadanna ut men det händer ändå alltid något nytt, Kicki var på möte med Folkhälso myndigheten ang. presentation om vägledning av hälsofrämjande abete med Hep.C. och HIV.

Måndag: Var på ST:Eriks teamet och pratade och fikade med människorna där, mycket besök hade vi det är alltid trevligt.

Tisdag: Lite folk som kom på besök idag men hade mycket admin. Att göra och äntligen är jag klar med uppdatering av medlem.reg.

Onsdag: Idag kom det mycket besökare och vi pratade väldigt mycket om allt och inget även under kvällsöppet kom det många.

Torsdag: Lagom med besök en hel del admin. Många dagar ser likadanna ut men det händer ändå alltid något nytt, Kicki var på möte med Folkhälso myndigheten ang. presentation om vägledning av hälsofrämjande abete med Hep.C. och HIV.

Fredag: Snacka om Fredagen den 13:e vi hade många besökare men en utmärkte sig särskilt han gav sig på en arbetskamrat och gav honom en armbåge på näsan och försökte stjäla våra produkter som våra besökare får av oss.Han betedde sig helt sjukt men med gemensamma krafter och hjälp från en annan besökare kastade vi helt enkelt ut honom varpå han slänger våran stora kruka vi har utanför dörren fylld med jord in i entre`n men han kan aldrig mera visa sig här. Trevlig helg.