God Jul o Gott Nytt År!

Det hade varit roligt om man kunde bjuda folk i Skåne på ett lika fint o bra ordnat julbord som man gör på bl.a. Stockholms Brukarförening – det ska dem o deras ordf. Christina Paulsrud ha en stor eloge för.
Varje år fixar dem ihop ett schysst julbord genom gåvor – företag runtomkring ställer upp med mat o allt som hör ett fint julbord till så dem kan bjuda folk på mat. Det brukar vara populärt att gå o käka julmat med sina polare. 

Det hade varit roligt om man kunde bjuda folk i Skåne på ett lika fint o bra ordnat julbord som man gör på bl.a. Stockholms Brukarförening – det ska dem o deras ordf. Christina Paulsrud ha en stor eloge för.
Varje år fixar dem ihop ett schysst julbord genom gåvor – företag runtomkring ställer upp med mat o allt som hör ett fint julbord till så dem kan bjuda folk på mat. Det brukar vara populärt att gå o käka julmat med sina polare. 

Jag snackade med en polare häromdan… funderade på att fira julen på psykakuten. Låter ju jävligt skoj:( så nästa år skulle vi i Skåne också fixat ihop ett litet julbord, bjudit vänner o bekanta att komma o käka lite julmat. Behöver inte vara så satans avancerat – bara man är några stycken som fixar ihop det så är det ju hundra ggr bättre än att sitta sjäv el på nått psyke eller avgiftning.

Så nästa år hoppas jag vi blir några frivilliga som hjälps åt att ordna något! Det behövs o det är roligt att göra nåt. Det finns ju både hemlösa o andra som sitter ensamma under julen där vi håller till – hade väl varit lite kul att bjuda folk på något.

Vi har faktiskt pratat med en del mottagningar också om att man skulle ordna något typ julbord då. Vi får se vad som händer nästa år.

Vi tar helg nu och är tillbaka den 5 januari.

God Jul o Gott Nytt År!