VECKODAGBOK – Vecka 39

Måndag: Måndagen förflöt som vanligt en hel del besökare över tjugo st. Det hade kanske kommit fler om det inte hade regnat så förskräckligt. Kjelle målar om toaletten i det rummet jag (Claes) o Kjelle sitter det blir jättebra

Tisdag: En väldigt lugn förmiddag på kontoret Claes o Kjelle var på S-bytet ST:Göran vi pratade med ett gäng som satt i den lilla parken mitt emot S-bytet om vikten att hålla ”rent” i området runt om och det tyckte dom var självklart.

Måndag: Måndagen förflöt som vanligt en hel del besökare över tjugo st. Det hade kanske kommit fler om det inte hade regnat så förskräckligt. Kjelle målar om toaletten i det rummet jag (Claes) o Kjelle sitter det blir jättebra

Tisdag: En väldigt lugn förmiddag på kontoret Claes o Kjelle var på S-bytet ST:Göran vi pratade med ett gäng som satt i den lilla parken mitt emot S-bytet om vikten att hålla ”rent” i området runt om och det tyckte dom var självklart.

Onsdag: Det var en helt vanlig dag till att börja med inte mycket besök men pratade om den Hep.B epidemi som går i Stockholm. Niklas var på möte hos Capio Maria vi sitter med i referensgrupp som basic handlar om att tillvarata medl. Som får vård via Maria. Senare vid kvart över sex blev jag (Claes) o Kicki vittne till hur hulliganer ca.30-40 man kom rusande utanför fönstret en bil stannade precis nedanför fönstret och tre fyra man hoppade in i den medans fyra till försökte komma in i den men det var fullt minuten senare kom kravallutrustad Polis springande och då blev vi lugna.

Torsdag: En enda besökare på förmiddagen när vi skulle åka härifrån till S-bytet var hela Gullmarsplan avstängt pga. Rån och bombhot vi fick gå över den gamla Skanstullsbron för att överhuvudtaget komma till Skanstull väl där väntar vi på 4:ans buss när vi kommer på att den utgår från Gullmarsplan så då tog vi en taxi och åkte till bytet vi var framme strax före två.

Fredag: En vanlig Fredag tack o lov med tanke på vad som hänt dom senaste två dagarna, folk var på gott humör kanske för den kommande hegen.