VECKODAGBOK – Stockholms Brukarförening Vecka 38

Måndag: Jag (Claes) och Kicki höll ställningarna under en rätt lugn dag, det var bara vi två pga. Sjukdom vi fick stänga 13.30 då Kicki och Niklas skulle iväg på ett möte med Psykiatri 2015.

Tisdag: Även Tisdagen var ovanligt lugn på förmiddagen inte många besök, Claes och Kjelle åkte till sprutbytet mellan 13-16 medans Kicki och Niklas var på ett möte HIV-Sverige för att skriva en gemensam sprutbytespolicy.

Onsdag: Claes och Kjelle höll ställningarna det var bara vi pga. Sjukdom vi hade kvällsöppet som vi brukar på Onsdagar, inte så mycket besökare som det brukar.

Måndag: Jag (Claes) och Kicki höll ställningarna under en rätt lugn dag, det var bara vi två pga. Sjukdom vi fick stänga 13.30 då Kicki och Niklas skulle iväg på ett möte med Psykiatri 2015.

Tisdag: Även Tisdagen var ovanligt lugn på förmiddagen inte många besök, Claes och Kjelle åkte till sprutbytet mellan 13-16 medans Kicki och Niklas var på ett möte HIV-Sverige för att skriva en gemensam sprutbytespolicy.

Onsdag: Claes och Kjelle höll ställningarna det var bara vi pga. Sjukdom vi hade kvällsöppet som vi brukar på Onsdagar, inte så mycket besökare som det brukar.

Torsdag: Det var ganska lugnt på förmiddagen sen åkte Claes och Kjelle till sprutbytet och där var det högt till tak, kyrkoparken ser mycket bättre ut nu vilket är riktigt glädjande med tanke på hur det har varit jättebra jobbat av alla.

Fredag: Claes var på Rosenlund och hade kaffe och tilltugg vilket uppskattas mycket, pratade med folk om situationen för oss alla och valet som varit. Vi fick mycket kred. För det vi gör och sånt är alltid roligt, några besökare stod utanför dörren till lokalen och krökade vilket inte var så bra men det blev lugnt ändå. Vi gjorde helg allihopa.