Convictus informerar om sitt Hälsocenter

Convictus informerar nedanför om sitt Hälsocenter:

Convictus Hälsocenter är en drogfri verksamhet för människor på väg ur hemlöshet och missbruk.

På Convictus Hälsocenter motiverar vi våra gäster till ett positivt intresse för hälsa. Vi får hjälp av professionella volontärer att hålla en hög kvalitet i våra hälsoinsatser. De är sjukgymnaster, massörer, läkare, yogainstruktörer m.m.

För att delta i Convictus Hälsocenters verksamhet löser man ett medlemskort som gäller ett år från betalningsdagen. Som medlem har man tillgång till alla våra hälsoerbjudanden. Att vara medlem innebär också att man accepterar de regler som tillämpas här.

Convictus informerar nedanför om sitt Hälsocenter:

Convictus Hälsocenter är en drogfri verksamhet för människor på väg ur hemlöshet och missbruk.

På Convictus Hälsocenter motiverar vi våra gäster till ett positivt intresse för hälsa. Vi får hjälp av professionella volontärer att hålla en hög kvalitet i våra hälsoinsatser. De är sjukgymnaster, massörer, läkare, yogainstruktörer m.m.

För att delta i Convictus Hälsocenters verksamhet löser man ett medlemskort som gäller ett år från betalningsdagen. Som medlem har man tillgång till alla våra hälsoerbjudanden. Att vara medlem innebär också att man accepterar de regler som tillämpas här.

Vill du bli hälsovolontär hos Convictus?
Convictus hälsovolontärer är professionella medarbetare inom området hälsa. Tack vare dem kan Convictus erbjuda en högklassig behandling till målgruppen på mycket fördelaktiga villkor. Är du utbildad inom träning, hälsa, rehabilitering och är intresserad av att arbeta hos oss? Arbetet på Hälsocentret är en bra merit i fortsatt yrkesliv. Vi arbetar i en trevlig atmosfär i fräscha lokaler.

halsocenter@convictus.org
Adress: Magnus Ladulåsgatan 11, 118 65 Stockholm
Tel: 08-669 63 15 Fax: 08-669 56 63

Webbsida: http://www.convictus.org/halsocenter.html