Sommarledigt på Skånes Brukarförening.

Under Juli månad har man passat på att ta lite sommarledigt både på Svenska Brukarföreningen och man har begränsade öppettider på Stockholms Brukarförening.

Vi på Skånes Brukarförening följer deras exempel och håller lite sommarledigt – det innebär att vi trappar ner men om det är något speciellt så går det alltid att få tag på oss via mejl el mob. Kontaktuppgifter finns på sidan.

Ha en bra sommar, ta det försiktigt!

Under Juli månad har man passat på att ta lite sommarledigt både på Svenska Brukarföreningen och man har begränsade öppettider på Stockholms Brukarförening.

Vi på Skånes Brukarförening följer deras exempel och håller lite sommarledigt – det innebär att vi trappar ner men om det är något speciellt så går det alltid att få tag på oss via mejl el mob. Kontaktuppgifter finns på sidan.

Ha en bra sommar, ta det försiktigt!