ÅRSMÖTE! 3/3 EFS!

ÅRSMÖTE 3/3 -2014

ÅRSMÖTE 3/3 -2014

Måndag den 3/3-2014 så öppnar vi runt 16 tiden men mötet börjar inte förrän vid 18. Ska försöka fixa fram kaffe å fika så får vi välja styrelse en gång för alla. Utan styrelse så kan vi inte göra något! Så försök att ta er dit! Jag kommer att påminna om detta till er som signat upp er som medlemmar så jag kan smsa/ringa/maila. Ska även försöka få upp lite lappar angående detta. Detta handlar om Sundsvalls framtid och våran framtid. Det är bra grejer på gång men då behöver vi ett årsmöte för å välja styrelse. 
Viktigt är att minst 10 pers dyker upp sammanlagt! Vill ni ha en förändring så ställ upp! det gäller knappt en timma av era liv och vi vill kämpa för er/oss för att slippa förlora fler vänner! Så kom igen nu! Är ni dåliga å inte kan komma pga det så hör av er i tid så kanske vi kan hjälpa varandra att delta! INGET OM OSS UTAN OSS!