Ny medarbetare.

SBF Anhöriga har fått en ny medarbetare, Linus Karlsson. Han kommer i första hand ha kontakt och hjälpa, råda och stötta andra unga anhöriga. Här är hans egen presentation:

Hej,

Jag heter Linus Karlsson och är 18 år. Jag vill jobba med SBF Anhöriga för jag vill använda min erfarenhet jag själv fått som anhörig. Den som missbrukat är min storebror som är 1½ år äldre än mig.

Mina båda föräldrar har försökt hjälpa honom på olika sätt den ena valde att stänga dörren och inte göra nåt alls. Det ledde till att min bror och föräldern inte har nån relation alls idag. Den andra föräldern vägrade att stänga dörren och har verkligen gjort allt för att hjälpa min bror dom två har  en jättebra relation idag.

SBF Anhöriga har fått en ny medarbetare, Linus Karlsson. Han kommer i första hand ha kontakt och hjälpa, råda och stötta andra unga anhöriga. Här är hans egen presentation:

Hej,

Jag heter Linus Karlsson och är 18 år. Jag vill jobba med SBF Anhöriga för jag vill använda min erfarenhet jag själv fått som anhörig. Den som missbrukat är min storebror som är 1½ år äldre än mig.

Mina båda föräldrar har försökt hjälpa honom på olika sätt den ena valde att stänga dörren och inte göra nåt alls. Det ledde till att min bror och föräldern inte har nån relation alls idag. Den andra föräldern vägrade att stänga dörren och har verkligen gjort allt för att hjälpa min bror dom två har  en jättebra relation idag.

Det hände rätt ofta att alla bara fokuserade på min bror och jag kände då att dom glömt bort att jag ens existerade. Så jag gjorde allt möjligt bara för att få lite uppmärksamhet.

Jag valde att börja jobba för anhörigföreningen för att jag vill hjälpa andra ungdomar som sitter i samma situation som jag har gjort. För jag vet att vi inte är ensamma, vi är många som är i samma situation som jag har varit i, och dom vill jag hjälpa jag vet precis hur det är och hur man mår.

Jag bodde hos den föräldern som valde att stänga dörren och det kändes bara fel så jag flyttade tillbaka för att hjälpa min bror med den föräldern som valde att stå kvar.

Mina kontaktuppgifter:

TEL: 070-288 19 57

MAIL: linus.karlsson@svenskabrukarforeningen.se