Tack!

Hej! Vill bara säga ett par ord.

Efter mitt leverbyte, så var tiden efteråt väldigt jobbigt. Jag skulle bryta kontakten med alla mina polare och brukare. Det var som att leva i en ensam bubbla, ingen att ringa till, ingen att besöka. Tack vare att jag känner bara brukare och rövare. Det gick till slut på skallen, så pass att jag nästan började bruka igen för jag kände mig så ensam och viste varken ut eller in.

Men då! fick jag en livlina tack vare Micke Johansson. Han frågade om jag ville vara med i brf, att jag började jobba med brf prylar, tror det räddade mitt liv!! Utan brf och att jag fatta att även jag kunde göra saker som kunde hjälpa folk i min egen sits, det gav mig ved på elden.

Så ett stort Tack till Skånes Brukarförening och Svenska Brukarföreningen att jag fått gnistan tillbaka!!!!

Hej! Vill bara säga ett par ord.

Efter mitt leverbyte, så var tiden efteråt väldigt jobbigt. Jag skulle bryta kontakten med alla mina polare och brukare. Det var som att leva i en ensam bubbla, ingen att ringa till, ingen att besöka. Tack vare att jag känner bara brukare och rövare. Det gick till slut på skallen, så pass att jag nästan började bruka igen för jag kände mig så ensam och viste varken ut eller in.

Men då! fick jag en livlina tack vare Micke Johansson. Han frågade om jag ville vara med i brf, att jag började jobba med brf prylar, tror det räddade mitt liv!! Utan brf och att jag fatta att även jag kunde göra saker som kunde hjälpa folk i min egen sits, det gav mig ved på elden.

Så ett stort Tack till Skånes Brukarförening och Svenska Brukarföreningen att jag fått gnistan tillbaka!!!!

Inget om oss utan oss!