Kan någon berätta för mig hur vissa kan må bra hela tiden?

I bland undrar jag om vissa bara mår bra hela tiden? …

De kanske dom gör, vad vet jag, men kan inte ni berätta för mig då hur man gör?

För jag mår i alla fall jävla skit i mellan åt . ja blir jävligt less både på mig själv och min familj. Jag har svårt att få ihop alla bitarna! ja är ensamstående med en tonårsdotter o en son med ad/ hd. Dom senaste mornarna har varit katastrof…

Jag har knappt någon som kan hjälpa till. Dom har pappor, En jobbar med behandling och är helt drogfri, men ändå är de mig människor ska ja kritiseras som har medicin, om jag är lämpad som förälder eller som människa överhuvud taget. Jag är fan de enda som dom har!!!

I bland undrar jag om vissa bara mår bra hela tiden? …

De kanske dom gör, vad vet jag, men kan inte ni berätta för mig då hur man gör?

För jag mår i alla fall jävla skit i mellan åt . ja blir jävligt less både på mig själv och min familj. Jag har svårt att få ihop alla bitarna! ja är ensamstående med en tonårsdotter o en son med ad/ hd. Dom senaste mornarna har varit katastrof…

Jag har knappt någon som kan hjälpa till. Dom har pappor, En jobbar med behandling och är helt drogfri, men ändå är de mig människor ska ja kritiseras som har medicin, om jag är lämpad som förälder eller som människa överhuvud taget. Jag är fan de enda som dom har!!!

Vi har de jävla svårt ekonomiskt, ja är utan jobb och grönsaker o frukt är fan lyx, vi kämpar med att ha mjölk på bordet varje dag. Ja kände mig bara så djävla trött på mitt egna trevliga jag.Trött på ensamt kämpande och tigande. ja har två ledsna barn, och dom har en trött mamma. Ja undrar var alla finns? Dom som i bland säger så fina o riktiga ord. Dom som borde finnas.

Ja klagar inte!!! Jag vill bara säga att har du de inte som jag, så har du fan ingen rätt att kritisera varken mig eller mina val, Jag är fan överlägset de bästa mina barn har! Jag gör allt för mina barn, Men lustigt hur ensam man kan vara med två barn.

Det är faktiskt så att om man har barn som inte ber om uppmärksamhet så vill dom ändå ha de. Trotts ålder. Dom är rädda att be o sen bli besviken. Då tiger man hellre för att slippa bli avisad. De är en bekräftelse på att man är älskad o duger. De räcker med ett samtal, o bara säga godnatt, Så tråkigt att man måste stava till de.

Jag har också drogsug i bland, Jag skulle vilja fly alla känslor o allt ansvar, men de funkar ju inte! För jag har två barn som räknar med mig. Folk kanske gapar nu av de de jag skriver. Hur kan hon lägga ut de hon gör på de sätter. Men kände bara att måttet var rågat. ja skiter i vad folk tycker om mig, för uttalar jag mig inte så har folk ändå en åsikt. Jag har inget att dölja och hur jag än må vända mig är de ändå jag som får hantera de.

Behövde bara lägga ur mig, för min egen skull. Jag är konstigt nog också bara människa med känslor o fel o brister som dessutom erkänner de 🙂

Men hur de än må vara, så är mina barn den största kärleken i livet. Ni gör mig till en bättre människa varje varje dag, en bit i taget. För de är av er som ja har fått lära mig de stora o viktiga i livet.

Jag älskar er villkorslöst!!!