INBROTT! (igen)

Hej.

Det har varit inbrott igen i Stockholms Brukarförening i Slakthusområdet jag (Classe) kom till jobbet 9.25 för att där möta en inbrottstjuv inne i lokalen. Det aset hade slagit ut “rutan” av trä i ytterdörren och därigenom tagit sig in,jag möter svinet i lokalen utanför tygbytar rummet med en plastpåse i ena handen och kofoten i den andra och undrar vad fan gör du här varpå han springer ut och jag efter.Jag hinner inte ikapp men får hans medhjälpares bilnummer så nu vet Polisen vem som står för bilen ja han hade en kvinnlig medhjälpare så båda är kokta en tidsfråga innan båda torskar den dagen blir min lycka.Så nu blir det stängt på obestämd tid.

Ha det bra

/ Classe.

Hej.

Det har varit inbrott igen i Stockholms Brukarförening i Slakthusområdet jag (Classe) kom till jobbet 9.25 för att där möta en inbrottstjuv inne i lokalen. Det aset hade slagit ut “rutan” av trä i ytterdörren och därigenom tagit sig in,jag möter svinet i lokalen utanför tygbytar rummet med en plastpåse i ena handen och kofoten i den andra och undrar vad fan gör du här varpå han springer ut och jag efter.Jag hinner inte ikapp men får hans medhjälpares bilnummer så nu vet Polisen vem som står för bilen ja han hade en kvinnlig medhjälpare så båda är kokta en tidsfråga innan båda torskar den dagen blir min lycka.Så nu blir det stängt på obestämd tid.

Ha det bra

/ Classe.

Om ni vill skänka en slant för att hjälpa oss betala kostnaderna så är vårat PG-nummer 20 97 79-8