SR Radio Sweden intervju med Berne om Stockholms “officiella” sprututbyte som startar i början av April

Stockholms första "officiella" sprututbytesprogram öppnar i början av April vid St: görans sjukhus, experter hoppas på att programmet ska hjälpa brukare genom att tillhandahålla säkra nålar, men också genom en rad andra hälsovårdstjänster. Efter år av påverknings- arbete för att få denna till Stockholm, ser många människor sprututbytesprogrammet som en stor seger (sbf är en av dem). Men det finns fortfarande några starka motståndare mot idén, rapporterar Sveriges Radio.

SR Radio Sweden besökte igår kontoret för en intervju med Berne om sprututbyte mm

Lyssna på intervjun nedan (sändes igår 20/3- 13):

Stockholms första "officiella" sprututbytesprogram öppnar i början av April vid St: görans sjukhus, experter hoppas på att programmet ska hjälpa brukare genom att tillhandahålla säkra nålar, men också genom en rad andra hälsovårdstjänster. Efter år av påverknings- arbete för att få denna till Stockholm, ser många människor sprututbytesprogrammet som en stor seger (sbf är en av dem). Men det finns fortfarande några starka motståndare mot idén, rapporterar Sveriges Radio.

SR Radio Sweden besökte igår kontoret för en intervju med Berne om sprututbyte mm

Lyssna på intervjun nedan (sändes igår 20/3- 13):