Berne medverkar i senaste Situation Sthlm

SBF ordförande Berne Stålenkrantz fick besök av Maria Hagström från Situation Sthlm för några veckor sedan, och nu i senaste numret är intervjun med. Där ligger fokus på hur Bernes liv varit, då och nu.

“Under mina år som reporter på Situation Sthlm har jag träffat honom många gånger, pratat underhållsbehandling och narkotikapolitik. I dag ska vi prata Berne Stålenkrantz. När han klivit in på kontoret, med den halvdöva och halvblinda sankt bernhardshunden Rufus i släptåg, säger jag att jag inte vet vad man ska börja intervjun med. – Eller så får jag prata på bara, föreslår han. Och då börjar han prata om glassbilen.

– När jag gick i plugget, högstadiet, hade Hemglass nyligen startat. Det var en stor glassbil som åkte runt i villaområden, de knackade dörr, tog upp beställningar och levererade. Jag lärde känna en kille som körde glassbilen. Den här killen skulle visa sig ha betydelse för Berne Stålenkrantz framtid. Men det kommer senare, först ska det berättas att Berne Stålenkrantz strax efter högstadiet började jobba på musikaffären Skivfabriken.”

Mycket intressant läsning som vanligt med situation sthlm, och nu specielt när Berne medverkar!

SBF ordförande Berne Stålenkrantz fick besök av Maria Hagström från Situation Sthlm för några veckor sedan, och nu i senaste numret är intervjun med. Där ligger fokus på hur Bernes liv varit, då och nu.

“Under mina år som reporter på Situation Sthlm har jag träffat honom många gånger, pratat underhållsbehandling och narkotikapolitik. I dag ska vi prata Berne Stålenkrantz. När han klivit in på kontoret, med den halvdöva och halvblinda sankt bernhardshunden Rufus i släptåg, säger jag att jag inte vet vad man ska börja intervjun med. – Eller så får jag prata på bara, föreslår han. Och då börjar han prata om glassbilen.

– När jag gick i plugget, högstadiet, hade Hemglass nyligen startat. Det var en stor glassbil som åkte runt i villaområden, de knackade dörr, tog upp beställningar och levererade. Jag lärde känna en kille som körde glassbilen. Den här killen skulle visa sig ha betydelse för Berne Stålenkrantz framtid. Men det kommer senare, först ska det berättas att Berne Stålenkrantz strax efter högstadiet började jobba på musikaffären Skivfabriken.”

Mycket intressant läsning som vanligt med situation sthlm, och nu specielt när Berne medverkar!