ska på Bedömningssamtal på måndag.jag behöver råd!!

hej på er.jag ska på bedömningssamtal på måndag,och jag känner mig fruktansvärt nervös för det känns som att kuratorn har mitt liv i sina händer för mig handlar det om liv eller död att få plats i programmet.så jag samanfattar här lite info om hur det sett ut och om ni kan ge mig tips eller råd om hur jag ska agera på mötet..jag följt denna sidan ett tag då jag det senaste 15mån,bara haft en kraftig önskan om att få en plats i metadonprogrammet efter 16år med ett ständigt opiat missbruk,då de enda lugna stunderna har varit på häkte eller kåken.jag har lyckats hålla mig drogfri nån månad efter muck,men ständigt hamnat tbx i skiten!!har jag inte börjat jonka har det varit andra opiater eller opioider.så sen 96 jag tänt på och av för att ständigt återkomma till jonket.har ofta tänt av med metta då det är det enda som funkar och som fyller tomrummet i stjälen.har nu stått i mettakön i 9mån efter en misslyckad avgiftning på beroendecentrum.då jag sakta börja inse att enda utvägen och cha

hej på er.jag ska på bedömningssamtal på måndag,och jag känner mig fruktansvärt nervös för det känns som att kuratorn har mitt liv i sina händer för mig handlar det om liv eller död att få plats i programmet.så jag samanfattar här lite info om hur det sett ut och om ni kan ge mig tips eller råd om hur jag ska agera på mötet..jag följt denna sidan ett tag då jag det senaste 15mån,bara haft en kraftig önskan om att få en plats i metadonprogrammet efter 16år med ett ständigt opiat missbruk,då de enda lugna stunderna har varit på häkte eller kåken.jag har lyckats hålla mig drogfri nån månad efter muck,men ständigt hamnat tbx i skiten!!har jag inte börjat jonka har det varit andra opiater eller opioider.så sen 96 jag tänt på och av för att ständigt återkomma till jonket.har ofta tänt av med metta då det är det enda som funkar och som fyller tomrummet i stjälen.har nu stått i mettakön i 9mån efter en misslyckad avgiftning på beroendecentrum.då jag sakta börja inse att enda utvägen och chansen till ett drägligt liv är en uderhållsbehandling.fast jag alltid innan förnekat min opiat missbruk och skyllt på andra droger för att lättare komma undan i systemet.vilket jag nu ser som ett stort misstag när jag vill komma in i programet…och i väntan på att få komma på bedömningssamtal har jag blivit placerad på behandlingshem där jag varit i 4mån,då jag varken orkade psykist eller fysiskt att jaga och drita för att hålla mig frisk och samtidigt hålla mig upp to date med alla myndigheter och orimliga krav som ställdes..under tiden här på hemmet har jag varit fruktansvärt abstinent så varan inhyrda läkare är en beroendeläkare som jobbar på en vårdinrättning med substitionsbehandling,men han har ingen möjlighet att hjälpa mig varken med kön eller metadon,men han har varit j-ligt förstående och hjälpsam ändå,han har hjälpt mig på ett mycket kontroversiellt sätt genom att skriva ut temgesic vilket är det samma som subutex men i mycket lägre styrka,så jag har fått 10st 4ggr alltså 40st om dagen vilket motsvarar 16mg subutex.vilket i min mening knappt år lönt då det inte ens kommer i närheten av metadonets verkan eller effekt,men visst dämpar dom kanske suget lite,så den stora anledningen till att jag tar dom är för att jag då kan säga att jag redan står på buprenorfin och att det inte funkar för mig,men att i väntan på bedömingssamtalet har det varit bättre än ingenting…så nu ligger det till så att jag förra fredagen fick personalen ett samta från min soc att hon skulle på semester,men att hon fixat ett bedömmnings samtal i den privata sektorn men som är inhyrd av landstinget,och att det inte kommer kosta mig mer en ett vanligt läkarbesök,tyvärr fick jag inte prata med henne sj då jag tycker det är mycket märkligt att ingen nämt något förut till mig varken psykitrin beroende eller soc..iofs ska jag kanske inte gnälla för det..men är ju jonkare så lite måste jag ju kvida;) men iaf sa hon att jag skulle ordna dokumentation.så i veckan har jag fixat fram papper som styrker att jag varit heroinist precis som att jag skulle ljuga för att få metta för att sen va fast i fönedring av pisseprov byrokrati och myndigheter,jag har hittat gamla personutrednigar socutredningar och olika myndigheter där det näms i förbifarten om ett kraftigt blandmissbrukdär jag injecerar heroin&morfinpreparat och att jag även använder cannabis,benzo.ävan att jag vistats på behhandlingshem -99 pga av heroinet.. men 2004 tar min dokumentation slut.förutom i mina läkar utlåtande för min pension som jag haft sen 2001 då jag klarat mig undan myndigheter och kriminalvård. för att sen dyka upp i början av detta året och det pga av min skam för det livet jag valt jag har skyllt på benzo i höga doser och men nu det sista året har jag varit rak jag har bett om hjälp på alla sätt, då det varit ohållbart att skydda och stå upp för vem och vad jag blivit.jag har även gjort en asi som säger en hel del har även familj som kan vittna om hur det sett ut.så det jag undrar är vad gör dom bedömningen på.för mig är det uppenbart att jag behöver metadon för vem kan bevisa med dokumentation om varje mån eller år att dom brukar heroin?så vad är det dom kräver och vill höra?vad kan jag göra för att påverka..vet folk som jonkat 20år utan torskat på innehav eller u.p eller ens varit i kontakt med myndigheter,säger staten att dom inte heller kan få metta?kan väl inte hänga på dokumentation bara?visst har jag för tillfället buprenorfin och fått det av en beroendeläkare som bedömt att jag har behov av substitionsbehandling,men vet oxå att det som är rätt för mig kan va fel för en annan,så vad är er spontana åsikt!?!!så snälla ge mig gärna tips och råd känns värre än att vänta på en dom,för det gäller trots allt liv eller en allt för tidig död.så tacksam för alla reaktioner…mvh Danne