Porttelefon ska stänga ute missbrukare

Lästips: Porttelefon ska stänga ute missbrukare.

Kanyler och blod i trappuppgångarna och missbrukare som söker värme i källarna. En misär som kolliderar med hur de boende vill ha det i LKF:s fastigheter vid Hårlemansplats på Väster i Lund. Efter påtryckningar från hyresgästerna reagerar LKF.

Tragiskt att bara försöka skjuta undan problemen.

Kommentera gärna nedanför.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , .

Lästips: Porttelefon ska stänga ute missbrukare.

Kanyler och blod i trappuppgångarna och missbrukare som söker värme i källarna. En misär som kolliderar med hur de boende vill ha det i LKF:s fastigheter vid Hårlemansplats på Väster i Lund. Efter påtryckningar från hyresgästerna reagerar LKF.

Tragiskt att bara försöka skjuta undan problemen.

Kommentera gärna nedanför.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , .