NU E DET DAGS ATT FÅ VÅRA RÖSTER HÖRDA !!

                        NU E DET DAGS ATT VI FÅR VÅR RÖST HÖRD !!

Vi vill ju alla bli tagna på allvar  å fö vår röst hör, så nu e det gags att vi får en egen brukarförening på väst kusten.så om du läser detta inlägget å till hör hemma här får  du /ni jätte gjärna höra av er så hjälps vi åt, som vi alla vet krävs det 20 personer av oss  för att få en röst hörd medans dom så kallade svensson oftas räcker med en som för talan !

God Jul Å gott nytt år !!!!

Robert . k

                        NU E DET DAGS ATT VI FÅR VÅR RÖST HÖRD !!

Vi vill ju alla bli tagna på allvar  å fö vår röst hör, så nu e det gags att vi får en egen brukarförening på väst kusten.så om du läser detta inlägget å till hör hemma här får  du /ni jätte gjärna höra av er så hjälps vi åt, som vi alla vet krävs det 20 personer av oss  för att få en röst hörd medans dom så kallade svensson oftas räcker med en som för talan !

God Jul Å gott nytt år !!!!

Robert . k