Ny sajt dokumenterar situationen i Sydamerika

tni

En ny sajt dokumenterar den mänskliga kostnaden i kampen mot narkotika i Sydamerika.

Transnational Institute (TNI) och Washington Office on Latin America (WOLA), två organisationer med flera decennium av erfarenhet i fältet, som hoppas förmedla trender inom policyreform såväl som media för att visa den mänskliga sidan av kampens civila offer.

För att göra dett erbjuder man bl.a. information, analyser, vittnesmål, intervjuer, och publikationer om situationen i åtta olika nyckelländer: Argentina, Bolivia, Brasilien, Colombia, Ecuador, Mexico, Peru, och Uruguay.

www.druglawreform.info

tni

tni

En ny sajt dokumenterar den mänskliga kostnaden i kampen mot narkotika i Sydamerika.

Transnational Institute (TNI) och Washington Office on Latin America (WOLA), två organisationer med flera decennium av erfarenhet i fältet, som hoppas förmedla trender inom policyreform såväl som media för att visa den mänskliga sidan av kampens civila offer.

För att göra dett erbjuder man bl.a. information, analyser, vittnesmål, intervjuer, och publikationer om situationen i åtta olika nyckelländer: Argentina, Bolivia, Brasilien, Colombia, Ecuador, Mexico, Peru, och Uruguay.

www.druglawreform.info

Pingat hos Intressant. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , .