En rätt så osvensk förening

Läs gärna denna ledare i Hudiksvalls Tidning av Widar Andersson.

Widar var konferencier vid SBF:s seminarium den 9:e juni.

Från ingressen:

Svenska Brukarföreningen är en rätt så osvensk förening bestående av narkotikaberoende människor. Merparten av medlemmarna ingår i olika program där de med hjälp av läkemedel får stöd att hålla sig borta från heroinet.

Läs vidare här.

Läs gärna denna ledare i Hudiksvalls Tidning av Widar Andersson.

Widar var konferencier vid SBF:s seminarium den 9:e juni.

Från ingressen:

Svenska Brukarföreningen är en rätt så osvensk förening bestående av narkotikaberoende människor. Merparten av medlemmarna ingår i olika program där de med hjälp av läkemedel får stöd att hålla sig borta från heroinet.

Läs vidare här.

Pingat hos Intressant. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , .