Positivt urinprov, blev utskriven

Hej. Ännu en beskrivning av vår fina vård. En person, Mohammed, har haft subutex i 5 år och nu efter att ha lämnat ett positivt urinprov (på benz)blivit utskriven. Han har haft ett par positiva prov tidigare ocksåmen inget uppseendeväckande.

Återigen så är straffet viktigare än vården, jag blir så jävla upprörd av alla dessa fall som jag får höra om. Jag läste om att infarkt patienter inte slutar att röka efter en infarkt, det visade sig att denna grupp var förvånansvärt många, men som läkarna sade vi vill ju inte skuldbelägga patienterna det är ju bra för så ska det vara.

Tänk då på hur patienter i beroendevården bemöts, självklart skall vi bli behandlade på samma sätt som andra patienter men så är det inte, SÅ JÄVLA SJUKT, ja jag blir förbannad helt enkelt, ha det bra.

Hej. Ännu en beskrivning av vår fina vård. En person, Mohammed, har haft subutex i 5 år och nu efter att ha lämnat ett positivt urinprov (på benz)blivit utskriven. Han har haft ett par positiva prov tidigare ocksåmen inget uppseendeväckande.

Återigen så är straffet viktigare än vården, jag blir så jävla upprörd av alla dessa fall som jag får höra om. Jag läste om att infarkt patienter inte slutar att röka efter en infarkt, det visade sig att denna grupp var förvånansvärt många, men som läkarna sade vi vill ju inte skuldbelägga patienterna det är ju bra för så ska det vara.

Tänk då på hur patienter i beroendevården bemöts, självklart skall vi bli behandlade på samma sätt som andra patienter men så är det inte, SÅ JÄVLA SJUKT, ja jag blir förbannad helt enkelt, ha det bra.