Brukarföreningen Stockholm

Rättigheter, harm reduction & empowerment av och för människor som använder narkotika

SEMESTERSTÄNGT FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 18 ÅR

Som säkert många av er redan vet kommer vi tvingas lämna vår lokal den sista juni. Om bara några dagar alltså. Vi jobbar på alla fronter för att hitta ett nytt ställe där vi kan ta emot våra gäster.

Under juli kommer föreningen hålla stängt. Vi hoppas och kämpar för att vi ska få tag på en lokal men i dagsläget vet vi inte hur det kommer att bli. Men vi är försiktigt optimistiska.

Vi ska försöka ordna med något slags mobilt sprututbyte under juli men exakt hur det kommer att gå till vet vi i dagsläget inte.

Följ oss på Facebook där vi regelbundet kommer informera om situationen!

Ha en fin sommar alla och var rädda om varandra!


Information om Ljuspunktens aktiviteter: Vår stödgrupp för kvinnor som hållit igång senaste terminen har visat sig vara uppskattad. Nu kommer vi endast ha två gånger kvar innan sommaren då vi har semesterstängt.

Två träffar återstår, onsdag den 22 juni och sista gången är onsdagen veckan efter. Det vill säga den 29 juni.

Men kvinnor! Kom gärna på en eller båda av våra sista stödmöten inför sommaren. Dessa är tillfällen för att tanka energi. Glädjas, gråta eller bara vara. Inga krav.

Är du i ett aktivt bruk av droger eller kämpar för att lägga av. Våran dörr är öppen oavsett. Vi möter dig där du är. För du är viktig och har ett värde.

Tiden är 16:30 på onsdag och som vanligt bjuder vi på lättare fika.

Så ta chansen nu du som vill och känner att detta kanske kan vara något för dig. Vi har inga krav utan vi vill träffa dig. Alla som är med på mötet är i liknande situation.

Datum: 2022-06-23

Uppdaterad: 2022-06-23