Testa och behandla din Hepatit C hos oss

Det snabbaste och enklaste sättet att behandla din hepatit C idag. Så skulle man kunna beskriva vårt projekt LINKAGE/C.

Varje onsdag mellan kl. 13-15 finns sjuksköterskor på plats här på föreningen för att göra det så lätt som möjligt att komma in i behandling för din hepatit C.

GRATIS läkemedelsbehandling påbörjas så fort som möjligt. De har även möjlighet att göra ett ultraljud av levern på plats, och hämtar ut första månadens doser åt dig. Förvaring av dina läkemedel kan arrangeras via föreningen.

De kan även hjälpa till med vaccinering mot hepatit A och B.

Detta är det snabbaste och enklaste sättet att få hepatit C-behandling idag! ETT HELT UNIKT PILOTPROJEKT TILLSAMMANS MED KAROLINSKA INSTITUTET SOM VI LÄNGE KÄMPAT FÖR SKA BLI VERKLIGHET.

Är du intresserad, drop-in varje onsdag på eftermiddagen! Se kontaktsidan för adress till föreningen.