Donationer

Vi är otroligt tacksamma för alla gåvor, som går direkt till medlemskollektivet och dess behov samt att hålla det öppna huset flytande.

Stort TACK på förhand!


Swish

Vill du skänka oss en gåva som går till verksamheten är det allra smidigaste sättet att använda Swish.

Använd nummer 123 531 16 00 eller scanna bara in QR-bilden nedanför.

Om du använder en mobil för att besöka hemsidan kan du behöva spara ner bilden på mobilen innan du skannar in den via appen. Efter att du sparat ner bilden gå till Swish-appen och klicka på Swisha. Sedan drar du ner 'Skanna QR-kod'-menyn högst upp. Använd sen kamera-ikonen för att navigera till den sparade bilden. Efter att du valt bilden så matas uppgifterna in automatiskt till Swish-appen.

Swish

Bankkonto

Man kan också använda vårt PG: 20 97 79-8.

Facebook

Det går även att skänka en gåva på Facebook numera via vår sida. Fyller du år kan du tex skapa en insamling som dina vänner kan donera pengar till oss istället för att köpa blommor och presenter.

För att skapa en insamling på Facebook, börja här www.facebook.com/fundraisers

Testamentera en gåva

Vill du testamentera ditt arv eller en specifik summa till föreningen kan du läsa mer om hur du går tillväga och vad du ska skriva hos Giva Sverige.

För företag

Är du som företag intresserad i att sponsra oss med matprodukter, varma kläder eller har andra frågor omn sponsring, kontakta oss gärna på telefonnummer 08-31 14 90 eller e-post stockholm@brukarforeningarna.se.

Vintertid är vi i stort behov av följande kläder att dela ut: