Rome Consensus

The Rome Consensus for a Humanitarian Drug Policy is a framework for dialogue and cooperation that commits 121 National Societies of Red Cross and Red Crescent from Africa, Asia, the Americas and Europe to promote and implement humanitarian approaches to drug policy. The Rome Consensus aims at raising the profile of drug policy to the forefront of social concerns, hinging formulation and implementation of drug control on public health concerns.

ROM KONSENSUS för en humanistisk narkotikapolitik är ett samarbete mellan 121 nationella röda-kors och röda halvmånenföreningar.

Svenska röda korset har däremot inte skrivit under! Skicka ett email till svenska röda korsets ordförande och kräv ett undertecknande!

Du kan också kontakta deras växel på tel 08-452 4600, eller via e-post: info@redcross.se

Läs mer om Rom konsesus på deras hemsida: www.romeconsensus.net.